Publika je izabrala

Najzanimljiviji dobitnici ovogodišnjih People‘s Choice nagrada su...

Iznenađenja kod osvajanja nagrada i nije bilo, pa je sva pažnja bila usmjerena na zanimljive stylinge i poneki poseban nastup.

Ni nakon devetnaest sezona publika se nije zasitila "Uvoda u anatomiju" i njegove glavne zvijezde Ellen Pompeo - i serija i glumica odnijeli su pobjede na sinoćnjoj, 48. dodjeli People‘s Choice Awards u oštroj konkurenciji u kategorijama najbolje dramske serije i ženske TV zvijezde, što je bio jedan od glavnih trenutaka dodjele. Mora se priznati da se Ellen dobro pripremila za ceremoniju - nije blistala samo zahvaljujući vrlo posebnom šljokičastom kombinezonu, nego i zahvaljujući odličnoj pripremi kože; brend Dermalogica pohvalio se kako je vizažist slavnih Beau Nelson koristio čak četiri njihova proizvoda u pripremi glumičine kože koji su joj dali poseban sjaj.

image

Po 15. i 16. nagradu People‘s Choice Ellen Pompeo je došla u veselom izdanju

LISA O‘CONNOR/AFP/PROFIMEDIA

Odvažna Olivia

Omiljena Ellen ovime je prikupila već 16 People‘s Choice nagrada. Ne znamo koliko je pogleda prikupila glumica i redateljica Olivia Wilde, ali je na podij The Barker Hangara u Santa Monici gdje je održana ceremonija uručivanja nagrada, odvažno zakoračila u crnoj prozirnoj Diorovoj haljini koja nije puno toga ostavila mašti, osobito ne u gornjem dijelu. Ispod je nosila čipkasti steznik i vruće crne hlačice, slične donjem rublju, ali s velikim remenom. Styling, za koji se pobrinula Karla Welch, jedna od trenutno najutjecajnijih stilistica, upotpunile su naglašeno iscrtane oči i svježe lice, bez puno šminke. Kosa je bila raspuštena i pomalo raščupana, što je Oliviji dalo ležeran i pomalo divlji (u skladu s prezimenom) izgled dok je primala nagradu za Don‘t Worry Darling, film koji je režirala i koji je pobijedio u kategoriji drame. Njezin bivši dragi, Harry Styles, bio je nominiran u čak šest kategorija, a pobijedio je u konkurenciji glazbenika.

image

Reality zvijezda Khloé Kardashian poslije dodjele nagrada u kreaciji Jean Paul Gaultiera s kojom je, navodno, imala problema

TPG/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Problemi u toaletu

Nagrade su, očekivano, bile odraz ukusa najšire publike, pa iznenađenja nije bilo. Za primjer, u kategoriji pop podcasta pobijedio je "Archetypes", podcast Meghan Markle, u kojem obrađuje teme koje mogu zanimati velik broj ljudi te ugošćuje pjevačke, glumačke, sportske i ine zvijezde. Mali show izvele su Kris Jenner i Khloé Kardashian, kako i priliči pobjednicama (opet očekivano) u kategoriji reality showa, a Khloé je nagrađena i kao reality TV zvijezda. Khloé je, naime, malo kasnila na pozornicu, a kada se napokon pojavila objasnila je da je pokušavala namjestiti kosu. Zahvalila je obožavateljima na glasovima i našalila se kako je za dobar dio glasova vjerojatno zaslužna upravo mama Kris. Kasnije je na Instagramu objasnila kako je razlog kašnjenju to što joj je ranije bio puknuo patentni zatvarač, pa su ga zašili. No, kada je morala ići na WC, baš uoči primanja nagrade, prvo je trebalo izrezati šavove i nakon nužde opet sve zašiti. Eto, događa se i dolarskim multimilijunašicama.

image

Za Lizzo je dodjela nagrada bila prilika i za društveni aktivizam

PEOPLE‘S CHOICE AWARDS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ryan Reynolds u nevolji

Izgledom i djelovanjem ni ovaj puta nije razočarala Lizzo, reperica i zabavljačica nominirana u pet kategorija. Pobijedila je s pjesmom "About Damn Time" te na pozornici zablistala u živopisnoj haljini kreatora Alexandera McQueena i sa zanimljivo podignutim kovrčama. Styling je osmislio Brett Alan Nelson, a za besprijekoran matirani ten pjevačice zaslužni su bili vizažist Alexx Mayo i proizvodi MAC Cosmetics. Dodjelu je Lizzo iskoristila i za društvenu angažiranost, čemu je i inače posvećena – na pozornicu je dovela 17 aktivistica koje se bore za ženska i ljudska prava i redom ih sve predstavila.

image

Shania Twain poigrala se stylingom i stihovima

LISA O‘CONNOR/AFP/PROFIMEDIA

Simpatičnu foru priredila je kanadska glazbenica Shania Twain koja je osvojila nagradu za glazbenu ikonu. Stylingom je prizvala look iz legendarnog spota "That Don‘t Impress Me Much", a kad je zapjevala tu pjesmu, umjesto Brada Pitta u poznati je stih ubacila kanadskog kolegu: "OK, so you‘re Ryan Reynolds". Glumac je iz publike zavapio: "O moj Bože, ja?!", a kasnije je u govoru, jer i sam je osvojio nagradu za ikonu godine, izrazio bojazan da njegova supruga Blake Lively možda to neće dobro primiti i nadu da Shania ima kvalitetan kauč.

image

Ryan Reynolds bio je nagrađen i iznenađen

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Cijelu listu dobitnika pogledajte ovdje.

Linker
17. travanj 2024 16:51