SPREMNI ZA PRINOVU

Nakon 13 godina: Heidi Klum želi peto dijete

Manekenka i glazbenik Tom Kaulitz u braku su četiri godine, a on se odlično slaže s njezino četvero djece.

Prošlo je više od trinaest godina otkako je manekenka i TV zvijezda Heidi Klum rodila svoje četvrto dijete, djevojčicu Lou. Tri godine kasnije rastala se od oca svoje djece, pjevača Seala, a 2018. je pronašla sreću sa 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom iz grupe Tokio Hotel.

Sva Heidina djeca - Leni, Henry, Johan i Lou sada su tinejdžeri, a Klum je ovog četvrtka gostujući u showu Jennifer Hudson priznala kako ona i Tom razmišljaju o proširenju obitelji. Manekenka se našalila kako njezina želja za petim djetetom ovisi o danu i da ponekad misli da je to dobra ideja, a ponekad ne.

image

Heidi kaže da Tom ima odličan odnos s njezinom djecom

HUNTER ABRAMS/SHUTTERSTOCK HUNTER ABRAMS/SHUTTERSTOCK

"Roditeljstvo je zahtjevno. Učinila sam to četiri puta. Zatim sam svaki put dojila osam mjeseci, a onda sam opet bila trudna tri puta zaredom", rekla je Heidi.

Ipak, nakon što je izdiktirala voditeljici godine svoje djece, odlučila je da je njezin konačni odgovor na pitanje o petoj bebi - potvrdan. "Dugo sam čekala, tako da, da", zaključila je.

image

Klum i Kaulitz na premijeri ‘Avatara 2‘

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, Heidi je prošle godine ispričala kako je Kaulitz "divan" prema njezinoj djeci i kako imaju "prelijepu povezanost", dodavši kako je glazbenik naučio Leni i Henryja voziti.

"Sigurna sam da nije lako pridružiti se obitelji i odjednom imati četvero djece i tinejdžera. Bili su jednostavniji kad su bili mlađi, sigurno. Svaka dob dolazi sa svojim izazovima", izjavila je za US Weekly.

Linker
21. ožujak 2024 14:33