MAMA U POSJETI

Nakon 15 mučnih godina, Britney Spears pružila šansu za pomirenje: ‘Vrijeme liječi sve rane‘

Prvi susret majke i kćeri, nakon što se nisu vidjele tri godine, potrajao je samo oko pola sata, a prisutan je bio i pjevačičin suprug Sam Asghari.

Poboljšavaju li se napokon, nakon petnaestak mučnih godina, odnosi u teško ranjenoj obitelji Spears? Možda, jer glazbenu zvijezdu Britney Spears u njezinom je domu ovog tjedna posjetila majka Lynne Spears s kojom je u dugogodišnjoj zavadi, objavio je Page Six. O posjetu otuđene 68-godišnje majke oglasila se i Britney na Instagramu, napisavši da su razgovarale i da su učinile prve korake za moguće poboljšanje situacije. „Moja draga mama pojavila se na mojim vratima poslije tri godine... to je tako dugo vrijeme”, sjetno je napisala Britney uz svoju fotografiju iz djetinjstva. Zatim je u pozitivnijem duhu dodala: „U obitelji uvijek ima situacija koje treba riješiti, ali vrijeme liječi sve rane! I nakon što sam mogla izreći ono što držim u sebi tako ekstremno dugo, osjećam se blagoslovljeno što smo bile u stanju pokušati popraviti odnos. Volim te tako jako!!! Blagoslovljena sam time što smo popile kavu nakon 14 godina, hajdemo poslije u shopping”, završila je Britney koja se trudila zvučati vedro, ali pisanje objave sigurno joj je uskovitlalo osjećaje, baš kao i susret s majkom koji je potrajao samo oko pola sata, a prisutan je bio i pjevačičin suprug Sam Asghari.

Izvor je otkrio kako posjet nije bio iznenadan, nego da su majka i kći „češće izmjenjivale poruke” u posljednje vrijeme. Ruku pomirenja prva je pružila Lynne koja se, doduše, pod pritiskom negativnih komentara na društvenim mrežama, putem Instagrama u listopadu prošle godine ispričala kćeri za svu bol koju je pretrpjela tijekom hospitalizacije i nametnutog joj skrbništva. Prema sudskoj odluci, Britneyin otac Jamie Spears dobio je skrbništvo nad kćeri 2008., a očevog ju je nadzora sud oslobodio tek 2021. godine.

image

Britney Spears i Lynne Spears snimljene 2013. dok je pjevačica bila pod paskom obitelji

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

„Britney, duboko u sebi znaš koliko te volim i koliko mi nedostaješ! Ispričavam se zbog svega, baš svega, što ti je nanijelo bol”, poručila je tada Lynne kćeri, ali ova joj je odvratila neka se j..e te je napisala još nekoliko ogorčenih objava koje je u međuvremenu uklonila. No, koliko se 41-godišnja Britney zapravo bori u sebi pokazala je dva mjeseca kasnije kad je na Instagramu pozvala mamu na kavu uz riječi koje otkrivaju puno boli: „Mama, sada me tretiraju kao ravnopravnu osobu, hajdemo na kavu razgovarati o tome.” O čemu su točno razgovarale u polusatnom susretu nije poznato. Lynne Spears je nakon slijetanja u Los Angeles prvo posjetila Britneyinog prijatelja i menadžera Cadea Hudsona, a potom je produžila do kćerine kuće. Moguće je da je majčin posjet korak prema prelaženju dubokog jaza među njima, no teško je očekivati da će duboke rane samo tako zarasti.

Linker
23. travanj 2024 23:17