GARY I ROTHSTEIN/UPI/PROFIMEDIA
Lud od sreće

Nakon četvrtog vjenčanja stiže sedma beba: Marc Anthony ne skida pogled sa svoje trudne supruge

Snimio je selfie sa, za pola glave višom, bivšom misicom kojoj je posvetio značajno glazbeno priznanje, a nedavno su objavili da im stiže prinova.

Snimio je selfie sa, za pola glave višom, bivšom misicom kojoj je posvetio značajno glazbeno priznanje, a nedavno su objavili da im stiže prinova.

Za latinoameričkog pjevača Marca Anthonyja godina nije mogla započeti bolje. Poslije vjenčanja s 23-godišnjom Nadiom Ferreirom, manekenkom koja je prije dvije godine ponijela titulu Miss Universe Paragvaja i postala prva pratilja svjetske Miss Universe, objavio je da je beba na putu. Fantastičnu vijest s fotografijom trudničkog trbuščića novopečeni bračni par najprije je podijelio na društvenim mrežama, a potom je 54-godišnji glazbenik objavio fotografiju trudne, četvrte supruge s njegovim nedavno osvojenim priznanjem na dodjeli latinoameričkih glazbenih nagrada "Premio Lo Nuestro". Slavio je u kategoriji najboljeg albuma, a trofej je posvetio 22 godine mlađoj supruzi. Dakle, u istoj se godini oženio, doznao da će postati otac i sve to okrunio značajnom nagradom.

Zasad nije otkrio u kojem je mjesecu trudnoće njegova supruga niti kad bi beba trebala stići na svijet, no poznato je da je njoj to prvo, a njemu već sedmo dijete. U najmanju je ruku iskusan otac. Roditeljske vještine najprije je usavršavao u vezi s Debbie Rosado koja mu je rodila najstariju kći, 29-godišnju Ariannu Muñiz. Prva supruga bila mu je bivša Miss Universe, Dayanara Torres. Vjenčali su se prije 23 godine i dobili dva sina. Danas su to odrasli momci, Cristian je 22-godišnji glumac u usponu i živi u New Yorku, baš kao i njegov dvije godine mlađi brat Ryan. On je, pak, krenuo očevim stopama te je jednom prilikom zapjevao s raznježenim tatom na njegovom koncertu.

image
MIREYA ACIERTO GETTY IMAGES VIA AFP

Latino pjevač poznat je i kao bivši suprug pop dive Jennifer Lopez, koja mu je bila druga supruga. U burnom braku punom njegovih ljubomornih ispada, dobili su blizance, danas 15-godišnju kćer Emme i sina Maximilliana. Najmlađe dijete, sin Chase, rodio mu se u trećem braku sa Shannon de Lima, bivšom misicom iz Venezuele. Predan je tata i održava bliski kontakt sa svom djecom, od najstarije kćeri do najmlađeg sina.

Nakon što je četvrti put izrekao bračni zavjet s dosta mlađom, za pola glave višom odabranicom, pop pjevač uvjeren je da se ovaj put skrasio zauvijek, u braku koji će biti sretniji nego dosadašnji.

Linker
28. travanj 2024 16:04