OWEN KOLASINSKI/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
POMIRENJE NA POMOLU?

Nakon mučne borbe za skrbništvo holivudski par uhvaćen u zagrljaju

Olivia Wilde i Jason Sudeikis ponovno su u dobrim odnosima nakon javnih podbadanja za vrijeme mučne bitke oko skrbništva nad djecom.

Olivia Wilde i Jason Sudeikis ponovno su u dobrim odnosima nakon javnih podbadanja za vrijeme mučne bitke oko skrbništva nad djecom.

Čini se kako su bivši zaručnici Olivia Wilde i Jason Sudeikis konačno pronašli zajednički jezik usred mučne bitke oko skrbništva nad njihovo dvoje zajedničke djece. Naime, redateljica i glumac ovog su se vikenda susreli u Los Angelesu, a sudeći po fotografijama njihovih zagrljaja, nekadašnji par zaboravio je na svoje razmirice.

Wilde i Sudeikis u dobrom su raspoloženju razgovarali na javnom parkiralištu, ne obazirući se na prisutne koji su promatrali njihove pomirbene zagrljaje.

image

Bivši zaručnici grlili su se na parkiralištu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovakav je scenarij bilo teško zamisliti u travnju prošle godine, kada su Oliviji na sveopće iznenađenje na pozornici CinemaCona uručeni Jasonovi sudski papiri za skrbništvo. “Nažalost, to me nije sasvim iznenadilo. Postoji razlog zašto sam napustila tu vezu", prokomentirala je nešto kasnije glumica.

image

Susreli su se usred bitke oko skrbništva nad djecom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak, unatoč nagađanjima, razlog nije bio popularni pjevač Harry Styles, s kojim se Wilde upustila u romansu samo dva mjeseca nakon raskida sedmogodišnjih zaruka sa Sudeikisom. Te je tvrdnje Olivia oštro negirala, izjavivši kako njihova veza nije puknula preko noći, nego da je ustvari završila pun prije nego što je uopće upoznala Stylesa.

image

Harry i Olivia prekinuli su u studenom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Međutim, ispostavilo se kako ni Harry nije pravi za Oliviju te je par u studenom 2022. prekinuo. Harryjevi prijatelji kažu kako je to bila najduža veza zvijezde One Directiona i da mu je zato bila vrlo posebna, a tvrde i da je odluka o prekidu bila zajednička.

Odnedavno se šuška kako je Harry utjehu potražio u svojoj bivšoj srednjoškolskoj ljubavi, Ellis Calcutt, s kojom je viđen u Londonu, a nakon najnovijih najnovijih fotografija Olivije i Sudeikisa, ne čini se nemogućim da je i redateljica posegnula za istim "lijekom".

Linker
26. travanj 2024 08:24