PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA
Ostavka

Nakon napada javnosti, Ashton Kutcher pokajao se i donio tešku odluku: ‘Moram podnijeti ostavku‘

Nakon što je zajedno sa suprugom Milom Kunis razbjesnio javnost jer su napisali pismo podrške optuženom i na kraju osuđenom silovatelju, glumcu Dannyju Mastersonu, Kutcher se zbog nepromišljenog postupanja pokušava ‘oprati‘ na sve načine.

Nakon što je zajedno sa suprugom Milom Kunis razbjesnio javnost jer su napisali pismo podrške optuženom i na kraju osuđenom silovatelju, glumcu Dannyju Mastersonu, Kutcher se zbog nepromišljenog postupanja pokušava ‘oprati‘ na sve načine.

Nakon što se otkrilo kako su Ashton Kutcher i Mila Kunis sudu poslali pismo kako bi istaknuli dobre osobine svog prijatelja, glumca Dannyja Mastersona koji je nedavno osuđen na 30 godina zbog silovanja, pali su u nemilost američke javnosti.

U svom pismu Kutcher je hvalio svog prijatelja i kolegu iz serije ‘‘Lude sedamdesete‘‘ kao "izvanredno poštenog ljudskog bića, koji mu je pomogao da se drži podalje od droge i kako je uvijek s ljudima postupao pristojno i velikodušno". No ni njegovo pismo, ni pismo Mile Kunis kao ni ostalih kolega, nije pomoglo posrnulom glumcu. A oni su pali u nemilost javnosti i obožavatelja.

Optužili su ih da podržavaju seksualnog predatora, a oni su se probali nemušto ispričati putem video poruke u kojoj su objasnili da ničime nisu omalovažavali njegove žrtve.

image

Ashton Kutcher i Mila Kunis objavili su video u kojem su probali opravdati svo je pismo podrške Dannyju Mastersonu

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Sada iz te nezgodne situacije izvlače kako znaju i umiju pa je Ashton Kutcher ovih dana objavio kako se povlači s mjesta predsjednika uprave Thorna, organizacije za borbu protiv seksualnog zlostavljanja djece, koju je osnovao 2009. s tadašnjom suprugom Demi Moore.

"Žrtve seksualnog zlostavljanja bile su oduvijek ušutkivane, a izjava koju sam predao još je jedan bolan primjer ispitivanja žrtava koje su bile dovoljno hrabre da podijele svoja iskustva. Nakon što smo moja supruga i ja proveli nekoliko dana u osobnom razmišljanju i razgovorima s preživjelim žrtvama nasilja te zaposlenicima i vodstvom u Thornu, odlučio sam da kao odgovorna osoba moram podnijeti ostavku na mjesto predsjednika uprave. Ne mogu dopustiti da moja pogreška u prosudbi odvrati pažnju od naših napora i djece kojoj služimo", napisao je između ostalog u svojoj ostavci upućenoj voditeljima organizacije. Kutcher se također ispričao žrtvama seksualnog napada i onima koji su stali u njihovu obranu.

image

Dan nakon što je objavio da napušta mjesto direktora Thorna, glumac je s obitelji viđen u parku

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Misija uvijek mora biti prioritet i želim se od srca ispričati svim žrtvama seksualnog nasilja i svima u Thornu koje sam povrijedio onim što sam učinio. Jako mi je žao zbog toga. Ostajem ponosan na ono što smo postigli u proteklom desetljeću i nastavit ću podržavati Thornov rad. Hvala vam na vašem neumornom radu i predanosti ovom cilju."

Linker
28. travanj 2024 11:17