Javna isprika

Nakon navoda da je smije varati, Neymar se javno ispričao trudnoj djevojci

Neymar se javno ispričao zbog svega što prolazi njegova djevojka.

Nakon što je u medijima poput kakve bombe odjeknula vijest da Neymarova trudna djevojka, Bruna Biancardi, nogometnoj zvijezdi tolerira varanje pod suludim uvjetima da nema ljubljenja niti da ona smije saznati za potencijalnu ljubavnicu, oglasio se i nogometaš.

Naime, Neymar je svojoj trudnoj djevojci uputio javnu ispriku jer kako kaže "kada privatne stvari postanu javne, isprika također mora biti javna".

"Ovo radim zbog nas oboje i naše obitelji", napisao je uz fotografiju para koju je podijelio na Instagramu 21. lipnja. "Pokušavam opravdati neopravdivo, ali ne treba mi opravdanje. Ono što mi treba si ti u NAŠEM životu."

Napadač francuskog Paris Saint-Germaina nastavio je: "Vidio sam koliko si izložena, koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš biti uz mene. I ja ću biti uz tebe."

Neymar je priznao da je pogriješio te objasnio da su njegove pogreške pogodile "jednu od najposebnijih osoba u njegovom životu". Istaknuo je da je Bruna "žena koju je oduvijek želio uz sebe - majka njegovog djeteta."

"Bru, već sam ti se ispričao za svoje pogreške i zbog nepotrebnog izlaganja. No, osjećam se obvezan da tu ispriku ponovim javno", dodao je.

Nogometaš je zaključio svoju ispovijest obećanjem da će se "potruditi" da njihova veza uspije. "Naša namjera će prevladati, naša ljubav prema našem djetetu će pobijediti", napisao je. Ova javna isprika dolazi dva mjeseca nakon što su Neymar i 29-godišnja Bruna, koji su javno obznanili svoju vezu u travnju 2022. godine, objavili da očekuju svoje prvo dijete. "Sanjamo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak", napisali su u zajedničkoj objavi na Instagramu.

Bruna Biancardi zasad se nije oglasila.

Linker
22. travanj 2024 15:26