RB/MEGA/PROFIMEDIA
Zaljubljeni

Nakon onih fotki Bena Afflecka s Grammyja, J.Lo otkrila što ima novo kod njih

Bračni par odlučio je prvo zajedničko Valentinovo obilježiti komplementarnim tetovažama koje su simbol njihove ljubavi.

Bračni par odlučio je prvo zajedničko Valentinovo obilježiti komplementarnim tetovažama koje su simbol njihove ljubavi.

Prvo Valentinovo koje provode kao vjenčani par Jennifer Lopez i Ben Affleck zauvijek će pamtiti, za što imaju i neizbrisiv trag. Pjevačica je otkrila da su oboje napravili nove tetovaže posvećene svojoj vezi i ljubavi. "Obveza je seksi", napisala je Jen uz nekolicinu fotografija koje je objavila na Instagramu na Valentinovo. Tako je i otkrila nove tetovaže koje su ona i suprug napravili.

Tetovaže su istog značenja, ali nisu jednake. Tako je 53-godišnja glumica izabrala znak beskonačnosti na kojem su najvjerojatnije ispisana njihova imena, a kroz sredinu znaka prolazi strelica. Ovu tetovažu Jen je smjestila na rebra, a otkrila je i da je njen 50-godišnji suprug odlučio njihovu ljubav ovjekovječiti ukrasom na koži.

Iako se s fotografije ne može vidjeti gdje je točno smjestio tetovažu - na ruku ili na nogu - jako je dobro vidljivo da je Ben odabrao dvije ukrštene strelice sa slovima "J" i "B", kao simbolom njihovih imena.

image

Jennifer i Ben na Valentinovo su izašli na večeru

GAMR/TPG/BACKGRID/PROFIMEDIA

Jen je objavila je nekoliko fotografija nastalih u privatnim trenucima, na kojima se Ben smije, grle se i razmjenjuju nježnosti, a među njima je i zabavna fotka na kojoj su ponovno odglumili kultnu scenu iz njenog video spota "Jenny from the Block" iz 2002. Na toj slici Affleck ima ruke na slavnoj pozadini svoje supruge dok se sunčaju na jahti, a ovog puta glumac na licu nije krio oduševljenje, dok se ona od srca smijala. "Obveza je seksi, sretno Valentinovo moja ljubavi", napisala je Jen, uz napomenu da će više informacija dati u svom "On the J Lo" newsletteru.

image

Osmjesi sve govore

PRJ/BACKGRID/PROFIMEDIA

Par koji je dobio i iskoristio svoju drugu šansu za ljubav, neočekivano se pomirio 17 godina nakon prekida 2004. Tih ranih dvijetisućitih bili su omiljena meta tabloida, zvali su ih Bennifer, a teorije o njihovoj ljubavi i prekidu dnevno su punile tisak. Pritisak je bio prejak pa se par razišao samo nekoliko dana prije nego su trebali stati pred oltar. Nakon pomirenja 2020. godine odlučili su stvari uzeti u svoje ruke i redovito izvještavati o detaljima veze putem društvenih mreža. Upravo to je Jenn sad i napravila.

Linker
26. travanj 2024 03:05