Novi par

Nakon pjevača u vezi s poduzetnikom! Pjevačica konačno potvrdila novu romansu!

Glasine o vezi s mladim poduzetnikom pojavile su se u lipnju, no, tek su sad viđeni kako ruku pod ruku šetaju gradom, a pao je i poljubac, pa sumnji u njihovu vezu više nema.

Camila Cabello potvrdila je konačno glasine o novoj romansi s Austinom Kevitchem, mladim CEO-om kompanije koja je razvila dating aplikaciju Lox Club. Novopečeni par viđen je u opuštenoj šetnji u Los Angelesu, a ovo je njezina prva veza nakon razlaza s pop zvijezdom Shawnom Mendesom u studenom 2021.

Glasine o vezi s mladim poduzetnikom pojavile su se u lipnju, no, tek su sad viđeni kako ruku pod ruku šetaju gradom, a pao je i poljubac pa sumnji u njihovu vezu više nema. O njezinom novom dečku ne zna se previše. Austin je CEO i suosnivač tvrtke koja je razvila aplikaciju za spojeve Lox Club, rezerviranu samo za članove koji moraju zadovoljiti visoke standarde. „Naše povjerenstvo za članstvo provjerava svakog kandidata kako bi odlučilo jesu li odgovarajući za našu grupu. Ako bude prihvaćen, svaki novi član plaća članarinu kako bismo bili sigurno da nam se pridružio iz pravih razloga‘, objašnjavaju iz Lox Cluba.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mladi je par za šetnju i kavu izabrao jednostavna sportska i opuštena izdanja. Dok je Camila izabrala plavu cvjetnu haljinu kratkih rukava u posve opuštenom izdanju bez frizure i šminke, Austin je izabrao klasični bijeli T-shirt i zelene kratke hlače. Fotografi su ih ulovili dok su ispijali kavu i razmjenjivali poljupce.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Camila je prije bila u vezi s pjevačem Shawnom Mendesom, a njihova romansa započela je nakon suradnje na njihovom drugom singlu 2019., "Senorita". Njih dvoje su se poznavali godinama prije, a svoj prvi singl, "I Know What You Did Last Summer", izdali su 2015. godine. Ubrzo nakon mega popularnog hita, njih dvoje su viđeni u srpnju 2019. zajedno i činilo se da su postali više od prijatelja.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘Osjećam da je tako rijetko upoznati nekoga u ovoj industriji i pronaći osobu te kvalitete, a osjećam da je Shawn ta osoba za mene,‘ izjavila je tad Camila. Nakon dvije godine veze 2021., Shawn je podijelio preslatku sliku njih dvoje za godišnjicu, uz natpis "Sretne 2 godine, ljubavi moja".

No, u listopadu 2021., Camila je za časopis Glamour progovorila o problemima u njihovoj vezi. Mjesec dana kasnije, u studenom, par je odlučio krenuti svatko svojim putem te su na Instagramu objavili da se rastaju. "Hej ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom kao ljudima je jača nego ikad. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i bit ćemo najbolji prijatelji. Jako cijenimo vašu podršku od početka"‘, poručili su tad Camila i Shawn.

Linker
24. travanj 2024 16:37