Važan dan

Nakon raskošnog vjenčanja u Dubrovniku, Adriana Ćaleta-Car sad s obitelji slavi u Francuskoj

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara na društvenim mrežama otkrila je što je bio povod obiteljskog slavlja.

Pravnica i supruga našeg nogometnog reprezentativca, Adriana Ćaleta-Car obožava ljeto i Jadrasnku obalu, no ova rođena Dubrovčanka kraj srpnja provodi u svom domu na jugu Francuske. Činjenica da su ona i Duje odvojeni od svojih obitelji u Dubrovniku i njegovom Šibeniku, nije ju spriječila da priredi veliko obiteljsko slavlje za posebnu osobu. Kako je otkrila u objavama na Instagramu Adriana je sa starijom sestrom i majkom, naime obitelj se okupila povodom četrdesetog rođendana Adrianine sestre Antonele.

"Ima 40? Nema šanse! Volim te do mjeseca i natrag! Sretan rođendan sestro!", poručila je ispod fotografije na kojoj skupa poziraju ispred rođendanske torte. Uz sestre slikala se i njihova mladolika majka, a na jednoj fotografiji su Antonela i Adriana pozirale i sa svojom dječicom - starij aima dvije djevojčice, a mlađa je prošle godine rodila sinčića.

Sudeći po izrazu lica njezine sestre, moglo bi se reći da je uživala u slavlju koje joj je Adriana pripremila u Marseillesu gdje živi sa suprugom Dujom i sinčićem Maurom. Izgleda da joj je Francuska gdje naš Vatreni igra u klubu Olympique de Marseille, u potpunosti prirasla srcu jer često dijeli fotografije na kojima uživa u čarima francuske obale.

Podsjetimo, veliko bračno slavlje našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara i njegove supruge bilo je kao iz bajke te će se još dugo pamtiti. Par se prvo vjenčao pred matičarem početkom lipnja 2021., a točno godinu dana nakon toga ponovo su razmijenili bračne zavjete u Adrianinom rodnom Dubrovniku i to u crkvi. Kako su prošle godine bile na snazi epidemiološke mjere, uz njih su bili samo njihova najuža obitelj i kumovi, a na vjenčanje u lipnju ove godine pozvali su sve prijatelje i širu rodbinu.

Slavni par je nakon vjenčanja otputovao na medeni mjesec u Ameriku gdje su posjetili New York, a mlada pravnica nije propustila priliku da podjeli fotografije s pratiteljima na društvenim mrežama.

Inače, Adriana često navraća u Hrvatsku, bilo u rodni Dubrovnik ili Dujin Šibenik, a njezin Instagram profil pravi je mali foto izvještaj putovanja i uživanja s obitelji.

Linker
18. travanj 2024 22:10