Gloria produkcija/Instagram
KRHKE VEZE SLAVNIH

Nakon samo 4 mjeseca: Slavna pjevačica prekinula s reperom zbog kojeg je raskinula zaruke

Nakon samo četiri mjeseca zajedno Avril Lavigne i reper Tyga prekidaju svoju ljubavnu vezu.

Nakon samo četiri mjeseca zajedno Avril Lavigne i reper Tyga prekidaju svoju ljubavnu vezu.

Kanadska pop zvijezda Avril Lavigne i američki reper i tekstopisac Michael Ray Nguyen-Stevenson, bolje poznat po svom umjetničkom imenu Tyga prekidaju nakon samo četiri mjeseca zajedno. Pjevačica, spisateljica tekstova, dizajnerica i glumica, 38-godišnja Avril i pet godina mlađi Tyga prvi su puta povezani zajedno u veljači kada su slikani u japanskom restoranu u Malibuu, zatim su se poljubili u ožujku na zabavi Mugler x Hunter Schafer tijekom pariškog Tjedna mode, a sada potvrđuju svoj prekid koji se dogodio "prije nekoliko tjedana", no navodno su ostali u dobrim odnosima.

Odluka o prekidu bila je "zajednička" i između njih "nema ljutnje", piše Daily Mail. Unatoč brojnim zaljubljenim pojavljivanjima otkako su se upustili u romansu, jednostavno je rečeno da je veza "otišla svojim tijekom." Navodni razlaz dogodio se nakon što je Avril završila posljednji koncert svoje svjetske turneje Love Sux prošlog mjeseca. Tijekom europskog dijela turneje, rokerica je nosila ogrlicu s dijamantnim lančićem koja vrijedi 80 tisuća dolara, a kupio joj ju je Tyga od draguljara Erica Mavanija.

Avril je u ožujku ove godine potvrdila vezu s reperom Tygom nakon što je prekinula zaruke s 3 godine mlađim Modom Sunom koji ju je zaručio tijekom putovanja u Pariz u ožujku 2022. Bivši par bio je zaručen 10 mjeseci nakon što su se upoznali dok su snimali njihov duet Flames, 2021. godine. Unatoč poznatim problemima u njihovoj vezi, taj se razlaz dogodio nenadano i brzo te je Avril to okončala nakon što je on započeo svoju trenutnu turneju i bio odsutan, a kao razlog njihovog prekida smatra se Tyga s kojim je vrlo brzo viđena. Njega se naziva serijskim zavodnikom, a prije je hodao i s Kylie Jenner kad je ona imala samo 16 godina. Otac je i 10-godišnjeg sina Kinga Caira Stevensona kojega ima s bivšom zaručnicom Blac Chyna, a dobio je godinu dana uvjetne kazne u veljači 2022. zbog navodnog obiteljskog nasilja nad svojom bivšom djevojkom Camaryn Swanson.

Avril se je prethodno razvela od frontmena Nickelbacka, Chada Kroegera, 2015. nakon dvije godine braka, a od frontmena Sum 41, Derycka Whibleyja, razvela se 2010. nakon tri godine braka. Imala je mnogo neuspješnih veza, od one s Jessem Colburnom, Brody Jennerom, J.R. Rotemom, Phillipom Sarofimom, Pete Jonasom pa sve do ove sada, koja je nažalost isto završila.

Linker
27. travanj 2024 10:54