NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK
kraj ljubavi

Nakon šest godina braka Ricky Martin se razvodi od umjetnika Jwana Yosefa

Iako je pjevač izuzetno posvećen obitelji, očito su problemi bili preveliki da bi par ostao zajedno.

Iako je pjevač izuzetno posvećen obitelji, očito su problemi bili preveliki da bi par ostao zajedno.

Slavni pop pjevač Ricky Martin i njegov suprug, konceptualni umjetnik Jwan Yosef, nisu uspjeli izdržati niti do krizne sedme godine braka. Razvode se nakon šest godina, a u zajedničkom priopćenju objavili su uobičajene floskule. "Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prekrasnih godina. Sada je naša najveća želja održati zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajednički odgoj naše djece, čuvajući poštovanje i ljubav koju imamo jedno prema drugome."

image

Jwan Yosef i Ricky Martin upoznal isu se preko Instagrama i ubrzo počeli vezu

CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ricky Martin, koji je žene diljem svijeta zaludio svojom ljepotom, seksi plesnim pokretima i pop hitovima, javnosti je 2010. priznao da ga ipak više zanimaju muškarci, a s Jwanom Yosefom spetljao se 2015. Tri godine kasnije par se vjenčao, a u braku su putem surogat majke dobili dvoje djece - kćer Luciju rođenu 2018. i sinčića Renna koji je u obitelj stigao godinu dana kasnije. No, Ricky Martin od prije ima blizance, danas 14 - godišnje sinove Mattea i Valentina koje mu je također rodila surogat majka i koje će nastaviti odgajati kao samohrani roditelj, dok će brigu o manjoj djeci podijeliti s uskoro bivšim 13 godina mlađim suprugom.

O svom vjenčanju Ricky Martin tada je otvoreno progovorio za E News gdje je rekao kako je sa svojim partnerom sklopio zavjete, da su potpisali sve što su trebali, uključivši i predbračni ugovor, što znači da im ostaje dijeliti samo brigu i ljubav prema djeci koju su dobili u vezi - jer teško da bi se slavni pjevač, rođeni Portorikanac, lako odrekao bogatstva koje se procjenjuje na 140 milijuna dolara.

Linker
28. travanj 2024 05:10