BRYAN R. SMITH AFP
Vjeran sebi

Nakon što ga je ona napala u pjesmi, Piqué prekinuo šutnju o prekidu sa Shakirom

Nekadašnji nogometaš želi i dalje raditi samo ono što želi i ne namjerava činiti nikakve kompromise. Ne zanima ga što misli javnost, važni su mu samo oni koje voli, tvrdi.

Nekadašnji nogometaš želi i dalje raditi samo ono što želi i ne namjerava činiti nikakve kompromise. Ne zanima ga što misli javnost, važni su mu samo oni koje voli, tvrdi.

Bivši nogometaš Gerard Piqué prvi puta je za medije progovorio o ružnom razlazu s glazbenom zvijezdom Shakirom kojim su mjesecima zabavljali javnost. U razgovoru za španjolski El Pais, koji su prenijeli brojni mediji, nekadašnja uzdanica Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije izjavila je "da svatko ima svoju odgovornost kako bi pokušao učiniti ono što je najbolje za djecu". Podsjetimo, Piqué i kolumbijska megazvijezda imaju dvojicu sinova, desetogodišnjeg Milana i dvije godine mlađeg Sashu.

Peglanje imidža

"Najvažnije je zaštititi njih. Posao je svakog roditelja zaštititi djecu. Na to sam fokusiran i to su moji zadaci kao oca", nastavio je 36-godišnji sportaš koji je prošle godine javnosti predstavio svoju novu izabranicu, 13 godina mlađu Claru Chiju Martí, studenticu odnosa s javnošću na privatnom sveučilištu. "Jako sam sretan", rekao je sada o toj vezi.

"Nastavit ću raditi ono što želim. Na dan moje smrti, kada budem pogledao unatrag, nadam se da ću vidjeti da sam uvijek radio ono što sam htio. Želim biti vjeran sebi. Ne želim trošiti novac peglajući i čisteći svoj imidž za javnost", samouvjeren je Piqué.

image

Piqué je s novom djevojkom sretan i ostalo ga baš ne zanima

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Dodao je kako su ljudi koje voli i do kojih mu je stalo oni koji ga uistinu poznaju, a ostali mu nisu važni. "Uložio sam puno energije u to da budem sa svojim voljenima i da im pružim ono što imam. Jako sam sretan. Dogodile su se promjene u mom životu, ali znao sam kako sačuvati sreću", zaključio je umirovljeni Barcelonin stoper, a sada uspješan biznismen.

Najmračniji sati

On i deset godina starija Shakira objavili su da prekidaju prije devet mjeseci nakon jedanaest godina veze. Isprva se činilo kako će sve proteći u mirnim tonovima, no onda su se tabloidi raspisali o njegovoj nevjeri, a glazbenica nije ni pokušala sakriti koliko je povrijeđena. U jesenskom razgovoru za Elle rekla je da prolazi "kroz najmračnije sate". Povrh svega došle su i optužbe španjolskih vlasti da je utajila porez.

image

Shakira snimljena ljetos sa sinovima, nakon razlaza s Gerardom

EMILIO UTRABO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Teško je ne samo meni, nego i djeci. Nevjerojatno teško. Paparazzi nam kampiraju pred kućom 24 sata dnevno sedam dana u tjednu. I nema mjesta na koje se mogu skloniti od njih s djecom, osim vlastite kuće. Ne možemo izaći u park ili na sladoled kao normalna obitelj ili raditi bilo što, a da nas paparazzi ne slijede", pojadala se glazbenica i dodala kako je pokušala skriti situaciju pred sinovima kako bi ih zaštitila, jer je to najvažnija misija u njenom životu, ali nije baš u tome uspjela. "Čuju svašta u školi od prijatelja ili naiđu na neke neugodne vijesti na internetu i to ih pogađa", rekla je u razgovoru.

Najviše ju je razočaralo kad je vidjela kako nešto "sveto i posebno", a mislila je da je takva njena veza s ocem njene djece, mediji pretvaraju u nešto "vulgarno i jeftino". Kasnije je uzvratila udarac i u suradnji s argentinskim DJ-em Bizarrapom objavila pjesmu radnog naziva "BZRP Music Session #53" koja je poharala top ljestvice i postala svojevrsna himna raskida.

Linker
26. travanj 2024 06:59