Obiteljske veze

Nakon što je Emily Ratajkowski uhvaćena s drugim, Petea Davidsona tješila posebna žena

Ljepotice dolaze i prolaze, a s njim je uvijek samo jedna, njegova mlađa sestra Casey Davidson, kojoj povjerava sve svoje tajne.

Nepredvidivost je, čini se, tajni adut u rukavu komičara, producenta i glumca Petea Davidsona kojim osvaja tolike ljepotice. S njim se nikad ne zna što bi mu moglo pasti na pamet, a kako je pritom duhovit i šarmantan, ne čudi što za sobom ostavlja niz slomljenih srca koja mu, eto, nisu mogla odoljeti. Posljednja u nizu osvojenih jedna je od najljepših manekenki svijeta, Emily Ratajkowski.

Prije nje ljubio je Kim Kardashian, Kaiju Gerber, Phoebe Dynevor te Arianu Grande i sve su, čini se, vjerovale u to da su mu najvažnije na svijetu. Pokazalo se da se u životu šarmantnog i nestalnog zavodnika ljepotice mijenjaju poput slajdova, a iz sjene vlada samo jedna. I baš bi ta, s kojom se tako rijetko pojavljuje u javnosti, mogla biti najvažnija u njegovom životu. Riječ je o njegovoj četiri godine mlađoj sestri Casey.

image

Komičar sa sestrom na utakmici omiljenih
New York Knicksa.

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nedavno su otišli na tradicionalnu blagdansku košarkašku utakmicu u Madison Square Garden, a kako je Casey igrala košarku, stariji brat iznenadio ju je ulaznicama uz teren odakle ima savršen pogled. Nije potrebno posebno isticati da oboje navijaju za New York Knickse i da je odlazak na "tekmu" zacijelo njihov obiteljski ritual. Kako je Emily Ratajkowski nedavno uhvaćena prilikom ljubljenja s umjetnikom Jackom Greerom, čini se da lijepa spisateljica ipak nije "ribica" koju je komičar olako upecao na svoj šarm.

image

Manekenka i spisateljica nedavno se ljubila s drugim.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Njezina veza s Peteom Davidsonom za sada nije ekskluzivna, stoga je komičar vjerojatno potražio savjet kod najvažnije žene u životu, svoje sestre. Poznato je da su kao klinci izgubili tatu, vatrogasca Scotta Davidsona koji je poginuo pomažući sugrađanima prilikom terorističkog napada na njujorške "blizance" u rujnu 2001.pa ne iznenađuje što su toliko bliski. Odrasli uz majku Amy Waters Davidson, medicinsku sestru u srednjoj školi Xaverian u Brooklynu, piše The Sun.

image

Poljubac s Kim Kardashian u showu Saturday Night Live.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako stvari stoje, Casey Davidson, najblaže rečeno, ne privlači zabavljačka industrija. Nakon što je diplomirala na sveučilištu Marist u Poughkeepsieju (gdje je igrala košarku), izabrala je majčin put. Karijeru gradi u području medicine i daje sve od sebe ostati u sjeni. Pa i više od toga: kada je njezin brat snimalo polu-autobiografski film "Kralj Staten Islanda", pojavila se u cameo ulozi. Svoju ulogu (sestre protagonista) prepustila je glumici Maude Apatow, čak je ni brat nije uspio nagovoriti da se okuša ispred kamera.

image

I Emily Ratajkowski doveo je na košarkašku utakmicu prije mjesec dana.

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Imajući sve to na umu, ne čudi što je dolazak Casey Davidson na blagdansku košarkašku utakmicu izazvalo toliku pozornost. Ako je bratu pritom dala mudar savjet kako osvojiti srce Emily Ratajkowski, obiteljski izlazak ima posebnu težinu.

Linker
23. travanj 2024 17:16