podrška

Nakon što je Jennifer Aniston progovorila o borbi da dobije dijete, reagirao njen bivši suprug

Glumica je otkrila da je godinama neuspješno pokušavala začeti dijete te da je prolazila kroz medicinski potpomognutu oplodnju u kasnim tridesetim i četrdesetim godinama.

Nakon što je njegova bivša supruga, slavna glumica Jennifer Aniston progovorila o svojoj borbi da dobije dijete, američki glumac i redatelj Justin Theroux pružio joj je javnu podršku.

Podsjetimo, Aniston je otkrila da je godinama neuspješno pokušavala začeti dijete te da je prolazila kroz medicinski potpomognutu oplodnju u kasnim tridesetim i četrdesetim godinama.

image

Jennifer Aniston i Justin Theroux

FARRELL/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica je na Instagramu podijelila fotografije iz magazina Allure, za koji je dala veliki, iskreni intervju.

"Kraj jedne ere. Hvala Allureu što me učinio licem s naslovnice njihovog zadnjeg tiskanog izdanja", napisala je pored objave koja je prikupila više od pet milijuna lajkova.

Justin joj je u komentaru ostavio dva emojija, jedan "pozdrav šakom" i srce. Njegov komentar brzo je prikupio više od 2000 lajkova.

image

Justin joj je pružio podršku

INSTAGRAM

Aniston je progovorila o teškom razdoblju koje je iza nje.

"Bio je to izazovan put za mene, put stvaranja djeteta. Sve te godine i godine nagađanja... Bilo je stvarno teško. Pokušavala sam s in vitro metodom, pila kineske čajeve, što god", ispričala je i dodala kako zbog svojih odluka nimalo ne žali.

"Dala bih sve da mi je netko rekao: ‘Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu.‘ Jednostavno ne pomišljaš na to. I evo me danas - taj je brod otplovio", zaključila je.

Linker
06. travanj 2024 21:04