PROFIMEDIA
Mir u obitelji

Nakon svađe oko vjenčanice, Nicola Peltz napokon je nosila dizajn svoje svekrve

Obitelj je pozirala u backstageu, a emotivna dizajnerica posvetila je fotografiju svojim bližnjima i zahvalila im se na podršci.

Obitelj je pozirala u backstageu, a emotivna dizajnerica posvetila je fotografiju svojim bližnjima i zahvalila im se na podršci.

Beckhamovi u Parizu izgledaju kao velika i sretna obitelj - dizajnerica Victoria Beckham na Tjednu mode u Parizu je predstavila svoju novu modnu kolekciju, a tom prilikom, cijela obitelj stigla je u francusku prijestolnicu mode kako bi iz prvog reda podržali Victoriju. Među njima je i Nicola Peltz Beckham, supruga njezinog sina Brooklyna s kojom, navodno, odnos nije uvijek toliko bajan.

No, čini se da su Nicola i Victoria zakopale ratnu sjekiru, pa je nakon revije bivša Spice djevojka zagrlila i zahvalila na podršci svojoj snahi, prije nego što je zagrlila supruga Davida. "Ne bih ovo mogla bez vas. Toliko vas volim", napisala je u opis fotografije, poslala poljupce i naglasila da im jedino nedostaje Romeo, sin koji nije mogao prisustvovati reviji.

Dok je većina obitelji nosila crne modne kombinacije, Nicola je ovoga puta odjenula kreaciju s potpisom Victorije Beckham - haljinu od nabranog materijala, visoke platforme te signature Beckham torbicu s lancem. Sve to, nakon navodne drame koja se odvijala za vrijeme vjenčanja između Nicole i Brooklyna - naime, nasljednica je na vjenčanju u travnju 2022., koje je trajalo tri dana nosila Valentino custom made vjenčanicu, umjesto kreacija svoje buduće svekrve. Nicola je navodno željela nositi Victorijin dizajn, no kako je nedostajalo vremena, iz ateljea dizajnerice su rekli kako haljina neće biti gotova na vrijeme. S druge strane, govorilo se da Nicola nije nikako htjela nositi njezin dizajn već se odlučila za talijanskog dizajnera.

"Prava istina je da sam zaista željela nositi njezinu haljinu i mislim da je predivno što je Brooklynova majka željela sašiti vjenčanicu za mene! Bila sam uzbuđena, no na kraju je nisam nosila. Rastužuju me naslovi i izjave u kojima se spominje da sam rekla kako ne želim nositi njezin dizajn, to jednostavno nije istina", komentirala je Nicola dramu koja je nastala oko pitanja vjenčanice.

image

Revija dizajnerice Victorije Beckham

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Netrpeljivosti između Victorije i Nicole spominju se otkako je ona postala dio njihove obitelji, no često je riječ o napuhanim medijskim natpisima, dok slavne Britanke pažljivo komuniciraju i pokazuju da je između njih sve u najboljem redu. Nakon ekstravagantne svadbe na koju je utrošeno tri milijuna funti, tužbe usmjerene prema organizatorima vjenčanja i ružnim detaljima o kaotičnoj organizaciji i suludim zahtjevima nasljednice, Nicola sada navodno želi drugu svadbu, koja će nakon prvog stresnog eventa biti "pozitivna i sretnija", a ako zaista dođe do toga, Nicola će vjerojatno nositi dizajn - Victorije Beckham.

Linker
26. travanj 2024 05:26