MONDADORI PORTFOLIO/DDP USA/PROFIMEDIA MONDADORI PORTFOLIO/DDP USA/PROFIMEDIA
Ipak je sve okej

Nakon teške zdravstvene krize, Madonna snimljena u šetnji njujorškim ulicama

Objavljeno je da je pop kraljica izgledala sretno dok je čavrljala s plavokosom prijateljicom te da se nije činilo kao da ima problema s hodanjem, jedino što se kretala sporije.

Objavljeno je da je pop kraljica izgledala sretno dok je čavrljala s plavokosom prijateljicom te da se nije činilo kao da ima problema s hodanjem, jedino što se kretala sporije.

Na sreću svoje obitelji i milijuna obožavatelja, Madonna se dobro oporavlja nakon što je, kako je objavljeno, zbog teške bakterijske infekcije završila na intenzivnoj bolničkoj njezi. Štoviše, 64-godišnja kraljica popa viđena je i snimljena u šetnji njujorškim ulicama. Page Six je izvijestio kako je Madonna uočena dok je hodala ulicama s prijateljicom u svojoj četvrti Upper East Side. Megazvijezda je odjenula jednostavnu dnevnu odjeću, imala je upletenu kosu, a usnice je našminkala crvenim ružem. Nosila je velike sunčane naočale, šešir širokog oboda i obula je tenisice, a navodi se da se naslonila na rasvjetni stup dok je čekala prelazak ulice na raskrižju Istočne 80. ulice i Avenije Lexington. Kasnije je podcasterica Lauren Conlin na TikToku objavila snimke Madonnine šetnje koje djelomično potvrđuju takav opis situacije, no Page Six navodi i da su također obaviješteni da je zvijezda izgledala sretno dok je čavrljala s plavokosom prijateljicom te da se nije činilo kao da ima problema s hodanjem, jedino što se kretala sporije.

Kako je poznato, Madonna je u subotu, 24. lipnja, pronađena u nesvjesnom stanju te je hitno prebačena u bolnicu gdje je bila smještena na intenzivnoj njezi i intubirana. Čini se da je već sljedećeg dana premještena na obični odjel i ekstubirana, što bi značilo da je mogla spontano disati. Njezin dugogodišnji menadžer Guy Oseary objavio je na Instagramu da je uzrok zdravstvene krize jedne od najvećih pop zvijezda svih vremena „ozbiljna bakterijska infekcija koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj njezi”. Situacija je bila vrlo teška, pa se, kako je rekao Madonnin rođak, „obitelj pripremala za najgore”. Srećom, pop zvijezda se othrvala teškoj zdravstvenoj krizi te je nakon nekoliko dana bolničkog liječenja prebačena na kućnu njegu.

image

Madonna na nastupu 2022. u New Yorku

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Oseary je također obavijestio javnost da se očekuje Madonnin „potpun oporavak”. Ona sama o svemu još nije rekla ni riječ, a ni on se nije oglasio već danima. Djelomična medijska šutnja dovela je i do raznih pretpostavki o Madonninom zdravlju, pa se počelo spominjati da je glazbenica kod oživljavanja primila injekciju naloksona, lijeka koji se upotrebljava za liječenje akutnog predoziranja opioidima.

Ono što je sigurno jest da je Madonna zbog lošeg zdravlja bila prisiljena otkazati početak turneje Celebration Tour koja je trebala početi 15. srpnja u Vancouveru. Na turneji su planirana čak 84 koncerta i ona se za nju gorljivo pripremala, pa su mnogi uvjereni da je oštar režim priprema barem dijelom doveo do teškog Madonninog stanja.

Linker
27. travanj 2024 16:56