Čestitke!

Nakon tri godine veze: ‘Zločesta Spajsica‘ zaručila se za svog 14 godina mlađeg frizera

Melanie Brown iza sebe ima dva loša braka, nekoliko kratkih veza i tri kćeri, a čini se da joj je mlađahni Rory McPhee najbolje što joj se dogodilo u životu pa se zbog njega iz SAD-a vratila doma u Veliku Britaniju.

Iako još nije javno potvrdila sretnu vijest, naveliko se priča kako se bivša spajsica Melanie Brown poznatija kao Mel B prošli tjedan zaručila za svog dečka Roryja McPheeja u ladanjskom hotelu Cliveden House u Berkshireu. Navodno je i pustila suzu kada je njezin dragi, inače frizer po profesiji, kleknuo i dao joj prsten vrijedan 100 tisuća funti.

Pretpostavlja se da je par zajedno oko tri godine, McPhee je od nje mlađi 14 godina, ima svoj frizerski salon u Leedsu te radi i na televiziji.

image

Mel B and sa zaručnikom Roryem McPheejem

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Veza s mlađahnim Roryjem pjevačici, sigurno je pravo olakšanje nakon prošlog braka s televizijskim producentom Stephenom Belafonteom. Od njega se rastala s optužbom da ju je deset godina fizički i psihički zlostavljao, čak se navodno pokušala i ubiti, a nakon rastave joj je dijagnosticiran posttraumatski sindrom. Nakon što je pobjegla od Belafontea, pobjegla je i iz Los Angelesa te se vratila kući u rodni Leeds gdje je i upoznala današnjeg zaručnika.

Otvoreno je tada govorila o svojim psihičkim problemima koje joj je donio brak iz noćne more i tvrdila da se više ne planira vezati za nikoga. No Rory se pokazao kao ugodno društvo i očito dovoljno uporan da omekša srce nekada slavne spajsice.

Mel B iz braka s Belafonteom ima 11- godišnju kćer Madison, iz braka s glumcem Jimmyjem Gulzarom ima 23- godišnju kćer Phoenix, a iz kratke veze s holivudskom zvijezdom Eddiejem Murphyjem ima 15 godišnju kći Angel Iris. Do sada nije imala baš neke velike sreće u ljubavi i možda je upravo mlađahni McPhee onaj pravi.

Linker
19. travanj 2024 08:29