Udala se u tajnosti

Naomi Watts o udaji u 55. godini: ‘‘Vjenčanje nismo planirali, ali za ljubav nikad nije prekasno"

Glumica se za kolegu Billyja Crudupa udala u lipnju 2023. godine nakon šest godina ljubavi. O privatnom životu nikada nije voljela otvoreno govoriti pa je tako i njihovu vezu od očiju javnosti skrivala godinama.

Iako nikada nije voljela javno govoriti o privatnom životu, australsko-britanska glumica Naomi Watts prilikom gostovanja u emisiji ‘‘Live with Kelly and Mark‘‘ otkrila je detalje o vjenčanju s Billyjem Crudupom. Za svog dugogodišnjeg partnera udala u lipnju 2023. godine u 55. godini, a tijekom razgovora otkrila je i da je uvjerena da za pravu ljubav nikada nije kasno.

‘‘Što se tiče pronalaska prave ljubavi, uistinu nikada nije prekasno. Bolje da smo se pronašli kasnije nego nikad. I to je stvarno nešto posebno‘‘, rekla je glumica. Usput je otkrila kako ništa taj dan nije bilo planirano, a čak je i buket u posljednji trenutak kupila u cvjećarnici prije samog odlaska pred matičara.

‘‘Željeli smo da naš poseban dan bude u tajnosti, zato ništa nismo ni planirali‘‘, priznala je Watts koja se udala nakon šest godina veze. Sretnu vijest o vjenčanju podijelila je Instagramu, a na prekasnoj fotografiji ona i Crudup stajali su na stepenicama suda na Manhattanu. Glumica je izgledala senzacionalno u dugačkoj bijeloj čipkastoj vjenčanici modne kuće Oscar de la Renta vrijednoj oko pet tisuća dolara, dok je Crudup nosio ležerno odijelo bez kravate.

image

Naomi Watts ranije je bila u braku s kolegom Lievom Schreiberom s kojim ima dva sina

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Par se upoznao 2017. godine na snimanju Netflixove serije ‘‘Gypsy‘‘, a vezu su uspjeli skrivati punih pet godina. Prvi su se put zajedno pojavili na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards u veljači 2022.

image

Par se upoznao 2017. godine na snimanju Netflixove serije ‘‘Gypsy‘‘, a vezu su uspjeli skrivati punih pet godina. Prvi su se put zajedno pojavili na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards u veljači 2022.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Watts je već ranije bila u braku, i to s kolegom Lievom Schreiberom s kojim ima dva sina, 16-godišnjeg Sashu i 15-godišnjega Kaija, dok Crudup iz dugogodišnje veze s glumicom Mary Luise Parker ima 19-godišnjeg sina Williama Atticusa Parkera.

Linker
24. travanj 2024 06:59