INSTAGRAM
Tajno vjenčanje

Naomi Watts udala se nakon 6 godina ljubavi, odabrala je čipkastu vjenčanicu

Novi supružnici su vršnjaci, upoznali su se prije šest godina na snimanju Netflixove serije, a vezu su uspjeli držati daleko od očiju javnosti sve do prošle godine.

Novi supružnici su vršnjaci, upoznali su se prije šest godina na snimanju Netflixove serije, a vezu su uspjeli držati daleko od očiju javnosti sve do prošle godine.

Australsko-britanska glumica Naomi Watts objavom na svom Instagramu potvrdila je da se udala za američkog glumca Billyja Crudupa uz kometar - Hitched!, što u slengu znači oženjeni. Na fotografiji stoje na stepenicama suda na Manhattanu, ona u bijeloj čipkastoj haljini Oscara de la Rente vrijednoj oko pet tisuća dolara, a on u ležernom odijelu bez kravate. Iako je glumica vrlo diskretna oko privatnog života pa je i vjenčanje uspjela zadržati u tajnosti već nekoliko mjeseci ponosno je pokazivala ogroman dijamantni prsten, a kada su ju pitali je li zaručnički - samo bi se nasmiješila.

Par se zbližio 2017. na snimanju Netflixove serije ‘‘Gypsy‘‘, a vezu su uspjeli skrivati punih pet godina. Prvi put zajedno su se pojavili na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards u veljači 2022. Vjerojatno su čekali da vide da li su uistinu jedno za drugo jer oboje iz sebe imaju bračne brodolome. Ona je bila u braku s kolegom Lievom Schreiberom s kojim ima dva sina, 15-godišnjeg Sashu i 14-godišnjega Kaija, a Billy Crudup iz veze glumicom Mary Luise Parker ima 19-godišnjeg sina Williama Atticusa Parkera koji je krenuo roditeljskim stopama.

Naomi Watts iza sebe ima zavidnu karijeru, bila je nominirana i za Oscara, dok se za Billyja Crudupa govori da se uz neosporan talent više proslavio čudnim odabirom uloga. Proslavio se glavnom ulogom u filmu ‘‘Korak do slave‘‘ koju je prije njega odbio Brad Pitt kako bi mogao igrati u njem u zanimljivijem i unosnijem projektu ‘‘Klub boraca‘‘.

Linker
26. travanj 2024 16:43