Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (14290524ge)
Taylor Swift
81st Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Beverly Hilton, Los Angeles, USA - 07 Jan 2024

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Uhićenje

Napokon može odahnuti: Priveli su muškarca koji je uhodio Taylor Swift

Muškarac je pred njezina vrata dolazio i s cvijećem, a kada je pokušao ući u zgradu u tome ga je spriječila policija.

Muškarac je pred njezina vrata dolazio i s cvijećem, a kada je pokušao ući u zgradu u tome ga je spriječila policija.

Čini se da za slavnom glazbenicom Taylor Swift nije samo ‘poludio‘ Travis Kelce, igrač američkog nogometa koji ju po šuškanjima planira uskoro i zaprositi. Veliku simpatiju prema njoj navodno gaji i jedan njujorški beskućnik koji je ovih dana pokušao ući u njezinu zgradu u čemu ga je spriječila policija. Naime, sredovječni muškarac uhićen je na poziv susjeda koji su sumnjivca optužili da se više od mjesec dana mota oko njihove zgrade u Tribeci gdje stanuje i slavna pjevačica. Navodno su ga probali nekoliko puta i otjerati iz susjedstva, no on je uporno danima bez puno riječi, zgrbljen hodao oko zgrade, pušio cigaretu za cigaretom i promatrao ulaz.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

‘‘ Kad je stigao prije Božića, moj suprug je pitao što radi ovdje, a on je rekao: ‘Želim vidjeti Taylor.‘‘ Čak je jedan dan imao i cvijeće‘‘, rekla je za Page Six jedna uznemirena susjeda tvrdeći da su puno puta zvali policiju, ali do sada ona nije reagirala.

‘‘Jutros sam ga zamolio da ode, a on je samo zurio u mene, potpuno katatonično", dodao je drugi susjed nakon što je policija konačno reagirala na poziv ukućana. Za sada je nepoznati čovjek odveden je u policijsku, a pjevačica koja se nije oglasila o ovom slučaju kao i njezini susjedi mogu odahnuti. No to nije prvi put da policija rješava problem njezinih uhoda. Naime, Taylor je imala nekoliko incidenata s uhodama. Od Roger Alvarada koji je pokušao provaliti u njezin dom, pa do Erica Swarbricka koji je vozio više od 1000 kilometara do njezine kuće kako bi dostavio prijeteća pisma, piše New York Post.

image
MICHAEL TRAN AFP
Linker
27. travanj 2024 23:36