DAMIR KRAJAC/CROPIX
ZAPOSLENI TATA

Napokon na okupu: Ruben objavio fotku Blanke i sinčića Monda

Belgijski sportski novinar koristi svaki slobodan trenutak da se pridruži sinčiću Mondu i Blanki u gradu pod Marjanom.

Belgijski sportski novinar koristi svaki slobodan trenutak da se pridruži sinčiću Mondu i Blanki u gradu pod Marjanom.

Naša bivša atletičarka Blanka Vlašić, njezin suprug Ruben Van Gucht i četveromjesečni sin Mondo napokon su na okupu. Belgijski sportski novinar zbog poslovnih obveza nerijetko putuje, dok je Blanka nakon rođenja malenog Monda u studenom prošle godine utočište pronašla u rodnom Splitu. Ipak, Van Gucht koristi svaki slobodan trenutak da se pridruži svojoj obitelji u gradu pod Marjanom, a njihove idilične zajedničke trenutke ovoga je puta podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama.

image

Blanka i Mondo

INSTAGRAM/RUBEN VAN GUCHT

Supružnici i njihov sinčić posjetili su restoran pored mora, a zatim su uživali u šetnji Sustipanom. Ruben je odlučio ovjekovječiti prizor u kojemu Blanka s Mondom u naručju sjedi na klupici s panoramskim pogledom na obalu. "Mama", napisao je kratko uz fotografiju na svojem Instagram profilu.

Podsjećamo, Mondo je došao na svijet carskim rezom u splitskom rodilištu, točno na Blankin rođendan 8. studenog. Bračni par sina je nazvao po nadimku jednog od najvećih atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom.

Linker
26. travanj 2024 14:37