VRATIO SE KUĆI

‘Napokon skupa‘: Helena Livaković pokazala dirljiv prizor nakon Livijevog povratka

U ponedjeljak se feštalo na dočeku Vatrenih u Zadru, a supruga našeg proslavljenog golmana Dominika Livakovića pokazala je kako je izgledao njegov povratak kući.

Nakon dočeka Vatrenih na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, na kojem se u nedjelju okupilo više od 80 tisuća navijača, naš vratar Dominik Livaković vratio se u svoj rodni Zadar.

Zadrani su Dominika i Martina Erlića dočekali na Forumu, zapjevao je Mladen Grdović, a zvonik katedrale sv. Stošije obasjale su boje hrvatske zastave. Feštu nije propustila ni Livakovićeva supruga Helena, koja je na društvenim mrežama podijelila djelića atmosfere s Foruma.

image

Susret Livija i psa Cruza

INSTAGRAM/HELENA LIVAKOVIć

Također, dizajnerica je pokazala i kako je izgledao susret Dominika i njihovog ljubimca, petogodišnjeg pomskija Cruza. "Napokon skupa", napisala je uz fotografiju na kojoj Cruz spava uz Livijeve noge.

Inače, Helena je bodrila Dominika na utakmicama naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Zagrepčanka je privlačila pozornost na tribinama odjevena u vratarski dres svog supruga, a o njezinoj su se ljepoti raspisali brojni strani mediji.

image

Dominik Livaković sa suprugom Helenom

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Podsjećamo, dizajnerica i naš vratar u vezi su pet godina, a bili su prijatelji prije nego su započeli svoju vezu. Ljubav su okrunili brakom prošlog ljeta.

Linker
25. travanj 2024 14:18