Stigla beba

Napokon sreća: John Legend na koncertu objavio da je postao otac

Nakon tragičnog gubitka djeteta prije tri godine, slavni par sada ponovno ima razloga za slavlje.

Obitelj glazbenika Johna Legenda i bivše manekenke Chrissy Teigen postala je još veća - pjevač je na privatnom koncertu rekao kako je njegova supruga Chrissy upravo rodila njihovo treće dijete. "Kakav blagoslovljeni dan", rekao je oduševljeni pjevač i nadodao da se osjeća punim energije i sreće, iako je proveo nesane noći uz Chrissy koja posljednje dane trudnoće provela u bolnici. Uzvanici koncerta vijest su podijelili na društvenim mrežama.

Legend i Teigen već su roditelji dvoje djece - Milesa (4) i Lune (6), a sretna vijest o trećem djetetu dolazi nakon što je manekenka 2020. godine izgubila sina Jacka u 20 tjednu trudnoće. Tada su se našli i na meti mnogobrojnih kritika, a Chrissy su najviše zamjerali što je podijelila fotografije sa svojim umrlim sinom. Par je javno govorio o svom tragičnom gubitku i teškom periodu života u kojem se Chrissy na neko vrijeme odala i alkoholu.

Sa svojim pratiteljima su govorili o nastojanjima da dobiju treće dijete putem medicinski potpomognute oplodnje, a nakon začeća Chrissy je dijelila brojne trudničke trenutke na društvenim mrežama.

"Posljednjih nekoliko godina bili smo, u najmanju ruku, pomiješanih emocija, no radost je opet ispunila naš dom i naša srca", dio je objave kojom je bivša manekenka i autorica kuharice objavila vijest o trudnoći. Par još uvijek nije objavio spol ni ime novorođene bebe.

image
Fotografija: Profimedia
Linker
19. travanj 2024 16:40