Vrijeme za promjene

Napokon stigao album: Ovo je Alterella, 20-godišnja Ella Dvornik

Nakon višemjesečnih najava, Ella Dvornik objavila je svoj prvi multimedijski projekt pod imenom Alterella.

Domaća influencerica Ella Dvornik-Pearce osmislila je alterego nje kao dvadesetogodišnjakinje imena Alterella koji će zavladati metaverzumom. Multimedijski projekt stvaran godinu dana ugledao je svjetlo dana u obliku albuma "Teška vremena za sanjare" čiju glazbu i tekst svih pjesama potpisuje Ella.

"Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bih mu dala karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme. Što se žanra na albumu tiče, nema određenog. Više mi je bilo bitno prenijeti vibe, poruku i iskustvo, progovoriti o nekim temama na drugačiji način pa sam tako koketirala s različitim zvukovima", objašnjava influencerica čiji je album dostupan na svim streaming platformama.

Iako je imala potpunu slobodu u svojoj kreativi te nije puštala singlove jedan po jedan, budući da nije željela ukalupiti svoj lik i djelo u jednu pjesmu jer je i ona sama različita, zahvaljuje Arianu Vuici koji je producirao cijeli album poštujući njezino kreativno vodstvo.

"Uživala sam u cijelom procesu, puno sam učila, dosta toga mi je bilo strano, pogotovo rap, ali stvarno sam se dala 1000% u ovo. Htjela sam raditi isključivo ono što želim, bez da mi itko govori što smijem ili ne smijem i što prolazi ili ne. Alterella od sada djeluje kao lik za sebe i ima vlastitu misiju", poručuje Ella te naglašava da je Alterella tek početak.

Linker
27. ožujak 2024 15:24