One & Only Mandarina resort 
U novoj zemlji

Naša sportska novinarka uživa u bazenu usred džungle: Zavirite u nevjerojatan resort

Fani Stipković i njezin zaručnik rado putuju i otkrivaju ljepote države u koju su se preselili zbog njegove karijere nogometnog trenera.

Fani Stipković i njezin zaručnik rado putuju i otkrivaju ljepote države u koju su se preselili zbog njegove karijere nogometnog trenera.

Naša poznata novinarka Fani Stipković uživa u Meksiku gdje se preselila krajem prošle godine, nakon što je u Španjolskoj izgradila uspješnu karijeru sportske novinarke. Njezin partner, bivši nogometaš Real Madrida, Fernando Hierro, dobio je, naime, novi posao – postao je sportski direktor meksičke nogometne momčadi Chivas de Guadalajare, pa su se zaručnici preselili u Guadalajaru, grad od oko 1,5 milijuna stanovnika i drugi po veličini u Meksiku.

Kad Hierro nije previše zauzet nogometnom strategijom i treninzima u klubu koji trenutno drži šesto mjesto u meksičkoj nogometnoj ligi, par rado putuje po Meksiku otkrivajući tu golemu i prelijepu zemlju. Sada su očigledno odlučili istražiti odmarališta uz obalu, jer je Fani objavila video u kojem uživa u bazenu okruženom bogatim zelenilom, a iz bazena puca pogled na ocean. Uz kratki video je objavila zastavu Meksika i napisala: "Usred džungle slušajući ocean".

Sudeći po tagu, Fani i Fernando borave u resortu One&Only Mandarina na pacifičkoj obali Meksika, od kojeg je Guadalajara udaljena dvjestotinjak kilometara, što i nije neka udaljenost, pogotovo ne za meksičke pojmove. Luksuzni resort smješten je ondje gdje se susreću kišne prašume i ocean, pa gosti mogu birati hoće li zaplivati u moru ili u jednom od šest bazena ili pak u privatnom infinity bazenu. Resort nudi i obilje sadržaja za wellness, od opuštajuće medatacije, preko tretmana blatom, pa do okrepljujućih tretmana kakvima su si ugađali još u predhispanskom Meksiku. Posjetitelji mogu istraživati spilje i vodopade u unutrašnjosti, otkrivati vulkanske grebene na tečaju ronjenja, pecati s lokalnim ribarima, promatrati grbave kitove na njihovom putovanju i još mnogo toga.

Resort One&Only Mandarina smatraju jednim od najboljih luksuznih mjesta za odmor na meksičkoj rivijeri Nayarit, novom turističkom odredištu koje se proteže na tristotinjak kilometara dobro očuvane obale prošarane desecima obalnih gradova i puebla. Iznad pješčanih plaža s palmama i luksuznim hotelima i resortima izdižu se planinski vrhovi prekriveni prašumom s više prirodnih rezervata. Riviera Nayarit osvojila je na dodjeli International Travel Awards za 2021. godinu, na kojoj se natjecalo 5000 svjetskih turističkih brendova, čak šest nagrada, uključujući dvije zlatne. Jedno su zlato zaslužili kao Najbolja turistička destinacija u Americi 2021., a drugo kao Najbolja destinacija za vjenčanja. Možda to znači da su Fani i Fernando odlučili ondje malo istraživati kako bi pronašli idealno mjesto za svoj veliki dan, za što navijaju njihovi bližnji, jer smatraju da bi to bio prirodan put nakon što se par 2021. godine zaručio, a sada i zajedno grade život preko "velike bare".

Fani povremeno na Instagramu pokazuje kako živi u Meksiku, pa je objavila snimke iz teretane, s nogometnih utakmica, s Fernandove rođendanske proslave u klubu 23. ožujka, a pratitelji su mogli vidjeti i da novinarka ima novog kućnog ljubimca. Možda očekivano, s obzirom na novu zemlju, to je štene čivave, koje je dobilo ime Chi.

Linker
27. travanj 2024 02:53