Joe Manganiello i Sofia Vergara

 CASEY FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ide dalje

Nasmijana Sofía Vergara prvi put u javnosti nakon objave razvoda od Joea Manganiella

Bračni par razveo se u osmoj godini braka, njegovi prijatelji tvrde da razlog leži u različitom pogledu na obitelj, dok njezini kažu da Joe nije mogao podnijeti Sofíjin uspjeh.

Bračni par razveo se u osmoj godini braka, njegovi prijatelji tvrde da razlog leži u različitom pogledu na obitelj, dok njezini kažu da Joe nije mogao podnijeti Sofíjin uspjeh.

Glumica Sofía Vergara snimljena je u javnosti prvi put nakon objave razvoda od glumca Joea Manganiella, fotografi su je „uhvatili” u Zapadnom Hollywoodu u ležernom izdanju u sportskim hlačama i majici, a na pitanje kakav joj je samački život, odgovorila je podizanjem palca. Uočeno je da više ne nosi vjenčani prsten, objavio je People. Prije osam dana zainteresiranu je javnost iznenadila informacija da se jedan od, kako se smatralo, najstabilnijih i vjerojatno najatraktivnijih holivudskih parova, razvodi u osmoj godini braka. U zajedničkom priopćenju, 46-godišnji Manganiello i pet godina starija Vergara, naveli su da je to bila „teška odluka” i zamolili za poštivanje njihove privatnosti. Dva dana kasnije, Manganiello je podnio zahtjev za razvod i kao razlog naveo „nepomirljive razlike”. Par je imao predbračni ugovor, pa se očekuje da će se zajednička imovina podijeliti u skladu s tim dokumentom.

image

Vergarin živor bolji je nakon razvoda, kažu njezini prijatelji, a ona to potvrđuje palcem prema gore

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kako je izvor ranije rekao za People, Sofía i Joe oduvijek su se „iznimno razlikovali u životnom stilu, prema interesima i onome što vole raditi, iako su se tijekom braka trudili postići kompromise”. U javnosti su se uvijek predstavljali u najboljem svjetlu, no imali su puno uspona i padova, ustvrdio je izvor. Priče o neslaganjima krenule su silovito nakon što je zvijezda „Moderne obitelji” proslavila 51. rođendan u Italiji s prijateljima, bez Joea u blizini i bez prstena na prstu. On joj je, doduše, čestitao putem Instagrama, ali pratitelji su uočili da je to bilo prilično „drveno”.

Dok su bili zajedno, Sofía i Joe, koji malo kome nije zapeo za oko u „Okusu krvi”, doživljavani su kao jedan od moćnih holivudskih parova. Vezu su započeli 2014., a vjenčali su se krajem iduće godine. Nemaju zajedničke djece, a ona ima 31-godišnjeg sina Manola Gonzaleza Vergaru.

Kako su za medije rekli Manganiellovi prijatelji, navedene „nepomirljive razlike” tiču se upravo djece – Joe je htio zasnovati obitelj, a Sofía se tome protivila. Tvrde i da ga nije dovoljno podržavala u nastojanjima da ostane trijezan, no njezini prijatelji govore drugačije. Kako su rekli za Page Six, Sofía sada živi odlično. „Vrijeme provodi s prijateljima, nakon što je godinama bila sputana u vezi s partnerom koji joj uglavnom nije pružao podršku”, kažu. Dodaju i da se ona uvijek brinula o njemu te da je njega mučilo što mu karijera više nikada nije bila na onakvom nivou na kakvom je bila kada su se upoznali. „Mislim da se osjećao ugroženim zbog njezinog uspjeha i radosti življenja”, zaključio je izvor blizak Vergari.

Linker
28. travanj 2024 01:19