pozvan na feštu

Nasmijani Pique snimljen kako izlazi iz Shakirine kuće sa sinom

Tijekom desetogodišnje veze, kolumbijska pjevačica i katalonski nogometaš dobili su sinove Milana i Sashu, a upravo su oni razlog zbog kojih je Pique ovog vikenda svratio u Shakirinu kuću.

Iako svjetska javnost očekuje zategnute odnose i mržnju s obje strane, naročito nakon što je Shakira opjevala njihov prekid i sebe usporedila s Ferrarijem, a novu djevojku Gerarda Piquea s Twingom, čini se da je bivši par spreman prijeći preko svega kad je u pitanju roditeljstvo.

Naime, tijekom desetogodišnje veze, kolumbijska pjevačica i katalonski nogometaš dobili su sinove Milana i Sashu, a upravo su oni razlog zbog kojih je Pique ovog vikenda svratio u Shakirinu kuću. Paparazzi su ga snimili kako nasmijan izlazi iz njenog doma u društvu starijeg sina Milana koji je nedavno proslavio svoj 10. rođendan.

image

Gerard Pique po izlasku iz Shakirine kuće

RAúL TERREL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Slavlje se održalo u Shakirinoj kući, a Pique je bio pozvan te je došao kroz kuću svojih roditelja. Naime, sad već i vrapci na grani znaju da je "ostavio Shakiru kao susjedu svekrvi", odnosno da njih dvije žive jedna pored druge. Štoviše, spominjalo se da Shakira na svom balkonu drži lutku vještice baš zato da svekrvi pošalje jasnu poruku, a nedavno je krenula i gradnja zida između ta dva zdanja.

Prema pričama koje donose strani mediji, Shakira je shvatila da je Pique vara kad je vidjela praznu teglicu džema u hladnjaku. Naime, nogometaš ne voli džem, ne vole ga ni njihova djeca, a nje nije bilo doma pa joj je brzo postalo jasno da je u kući bio netko drugi, i da joj je to partner prešutio.

Linker
23. travanj 2024 23:49