Nataša Janjić Medančić

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
ne kriju sreću

Nataša Janjić Medančić uživa u obiteljskom odmoru na egzotičnom otoku u Indijskom oceanu

Glumicu uskoro očekuje turneja s komedijom ‘Tere i Luce‘ s kojom će posjetiti i rodni Split, a prije toga sa suprugom i djecom otputovala je u toplije krajeve.

Glumicu uskoro očekuje turneja s komedijom ‘Tere i Luce‘ s kojom će posjetiti i rodni Split, a prije toga sa suprugom i djecom otputovala je u toplije krajeve.

Glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug Nenad Medančić obožavaju putovanja, a od kada je postali roditelji tu strast pokušavaju usaditi i svojoj djeci 5- godišnjem Toniju i malenoj Kaji (3,5). Nije, naravno lako putovati s malom djecom, pogotovo na daleke destinacije što je glumica jednom i sama priznala, no nema odustajanja. Ovih dana obitelj se odmara na Zanzibaru, bajkovitom otoku u Indijskom oceanu blizu afričkog kontinenta.

Nataša je s prateljima podijelila kako obitelj uživa u nestvarnim pješčanim plažama, egzotičnoj vegetaciji i životinjama koje to otočje obiluje. Otkrila je i kako ih je zahvatio i jedan jako vrući dan koji su morali provesti u sjeni stabala, a dodala kako je prvi put u zimskom periodu na ljetovanju.

‘‘Danas je pakleno vruće pa smo odlučili posjetiti šumu, točnije nacionalni park Jozani. Naš glavni interes bili su majmuni, naravno, ali bilo je i mnoštvo autohtonih biljaka i stabala. Kažu i zmija otrovnica, ali njih srećom nismo vidjeli. Šuma nas nije rashladila kako smo očekivali, ali nas je barem malo sačuvala od sunca. I stvarno, ali stvarno moraš zavoljeti ovaj čudesni otok‘‘, napisala je uz fotografije koje vrlo slikovito dočaravaju ambijent, ali i paklenu vrućinu.

No nema sumnje da će joj ovo egzotično putovanje, koliko god možda nije idealno napuniti baterije za nove poslovne izazove. Uoči odlaska u Zanzibar glumica je imala premijeru komediju "Tere i Luce" u kojoj igra s Anjom Šovagović Despot i koja je na premijeri u ‘‘Gavelli‘‘ doživjela ovacije. Predstavu će u ožujku osim Zagrepčana, moći vidjeti i publika u Splitu, Đakovu i Rijeci.

image

Anja Šovagović i Nataša Janjić kao Tere i Luce

PROMO

Linker
26. travanj 2024 15:04