hrabro

Ne može minijaturnije: Jason Momoa malo toga je prepustio mašti

Zvijezda ‘Aquamana‘ posljednjih mjeseci hoda polugol, tvrdećo da se priprema za seriju čiji je autor i glavni glumac, a kako izgleda u krpici koja pokriva samo najintimniji dio tijela, pokazao je u showu Jimmyja Kimmela.

Od kada se rastao od kolegice Lise Bonet, Jason Momoa uživa u samačkom životu i sve više se vraća na svoje rodne Havaje. Prvo je skratio kosu i obrijao dio glave gdje si je istetovirao aumaku koja je, kako je objasnio, obiteljski grb i simbol koji štiti njegovu obitelj. A ovih dana svoje obožavateljice počastio je fotografijama na kojima nosi malo, dio tradicionalne havajske odjeće, muškog pokrivala samo za najintimniji dio tijela.

S njim se u kratkom video pojavio Gordon Ryan, svjetski prvak u jiu-jitsu s identičnom tetovažom na nozi. Zgodni glumac se, dok je pokazivao nagu stražnjicu, pomalo drsko obratio svojim obožavateljima uz komentar: "Cijeni ovaj pogled, brate, vidiš kako je dobar". No zvijezda Aquamana nedavno je u talk showu Jimmyja Kimmela objasnio da se priprema za vlastiti projekt pa se noseći malo priprema za ulogu.

"Ja sam kreator, pisac, redatelj, producent i glumac u novoj Appleovoj seriji pod nazivom ‘Chief of War. Sve su to Havaji između 1780. i 1790. Malo je ono što nosim svaki dan, i upravo sam se spremao za ulogu. Volim se uživjeti u lik, pa sam sunčao svoju bijelu stražnjicu", objasnio je s osmijehom glumac koji se u malo skinuo usred showa i, na radost prisutnih žena, pokazao svoje nabildano tijelo.

image

Jason Momoa često hoda polugol i u javnosti

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Otkrio je i da mu je ta krpica oko struka najudobnija odjeća koju je ikada nosio i da se iz toga praktički ne skida.

"Zapravo više ni ne volim nositi odjeću. Malo nosim svaki dan", priznao je.

image

Na nedavnoj promociji filma ‘Slumberland‘ pokazao je tetovažu na glavi

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 05:01