Boris i Carrie Johnson u vezi su pet godina i imaju troje djece

 JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK
Još jedno dijete

Ne staje niti na pragu 60-e: Bivši britanski premijer osmi put postao otac

Bivši britanski premijer i konzervativni lider Boris Johnson dobio je treće dijete s 24 godine mlađom trećom suprugom Carrie Johnson.

Bivši britanski premijer i konzervativni lider Boris Johnson dobio je treće dijete s 24 godine mlađom trećom suprugom Carrie Johnson.

Svoje osmo dijete, treće s 35-godišnjom suprugom Carrie Johnson, bivši britanski premijer Boris Johnson nazvao je Frank Alfred Odysseus Johnson, a presretni roditelji sinčića zovu jednostavno Frankie. Njegove prve fotografije objavili su na Instagramu, a beba je rođena 5. srpnja u 9 sati i 15 minuta. Osim Frankieja supružnici imaju 3-godišnjeg sina Wilfreda i 1,5-godišnju kćerkicu Romy koji na majčinim fotografijama poziraju s bracom. "Pogodite koje ime je Frankieju odabrao Boris", napisala je Carrie u objavi uz fotografije misleći pritom na ime Odysseus (Odisej).

Njihova veza počela je 2018., a zbog Carrie se bivša napaćena Johnsonova supruga Marina Wheeler nakon 27 godina mučnih godina braka razvela od Borisa. "Sve Borisove najlošije osobine proizlaze iz njegovog odnosa s ocem, koji je bio loš suprug i još gori otac, a iz dva braka je imao petero djece", ustvrdila je Marina i dodala kako je Boris na neki način ponovio matricu ponašanja svog oca, premda je njega prezirao, a maltretiranu majku - obožavao.

image

Boris Johnson sa suprugom Carrie i sinom na odlasku iz ureda u Downing Streetu u London u lani

EYEPRESS NEWS/SHUTTERSTOCK EYEPRESS NEWS/SHUTTERSTOCK

Svoju prvu suprugu Allegru Mostyn-Owen, curu iz fine i bogate obitelji, Boris Johnson upoznao je tijekom studija na Oxfordu. Vjenčali su se 1987. iako je Allegru otac upozoravao da se kloni tog grabežljivca. Brak su im nagrizale česte svađe, katkad toliko žestoke da bi se Allegra po nekoliko tjedana skrivala kod prijateljica od Borisova bijesa, a razveli su se nakon šest godina braka bez djece.

Jedva 12 dana nakon prvog razvoda Boris Johnson, poznat i po nadimku BoJo, vjenčao se s Marinom Wheeler, odvjetnicom specijaliziranom za ljudska prava. U braku s Marinom dobio je četvero djece, a uz brojne afere, javne i tajne, njegova je supruga morala trpjeti i njegovu izvanbračnu kćer s Helen Macintyre, konzultanticom za umjetnine, s kojom se spetljao godinu ranije. No, čini se kako je biologija učinila svoje, pa se na pragu sedmog desetljeća života, uz treću suprugu najplodniji britanski konzervativni lider napokon smirio.

Linker
28. travanj 2024 12:53