SUSRET U LONDONU

Ne zabavlja se samo Brad: Angelina viđena u kafiću s popularnim glumcem

Jolie je slobodna već gotovo sedam godina, a kaže da su razlog tome njezini visoki standardi kod odabira partnera.

Dok Brad Pitt s novom djevojkom Ines de Ramon odmara u sunčanom Cabu, njegova bivša supruga Angelina Jolie također uživa u dobrom društvu. Naime, glumica je u Londonu viđena kako uz veselo čavlja s glumcem Paulom Mescalom, zvijezdom serije Normalni ljudi, u lokalu Almeida Café & Bar u sklopu istoimenog kazališta.

Angie i njezina kći Shiloh ondje su prvo pogledale Paulov nastup u predstavi Tramvaj zvan čežnja, a zatim su druženje nastavile s glumcem u kafiću. Ondje ih je fotografirao jedan od glumčevih obožavatelja te se vijest o njihovom susretu ubrzo proširila društvenim mrežama.

image

Angelina Jolie, Shiloh i Paul u kafiću

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zanimljivo je kako se Mescal viđen s Jolie usred šuškanja o navodnom raskidu zaruka s glazbenicom Phoebe Bridgers. Glasine su krenule nakon što se Phoebe u više navrata pojavila u javnosti s komičarom Boom Burnhamom, no par zasad nije komentirao svoj status veze.

image

Paul Mescal

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

S druge strane, Jolie je slobodna već gotovo sedam godina, otkako je u rujnu 2016. godine podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta. Razlog tome su, kaže, njezini visoki standardi kod odabira partnera i poduža lista stvari koje ne tolerira muškarcima. Također, kada god joj netko postavi pitanje o ljubavnim planovima, Jolie kratko odgovara kako svu svoju pažnju usmjerava na brigu o svoje šestero djece i humanitarni rad.

Linker
15. travanj 2024 13:16