Razdvojeni par

Ne žive zajedno: Gisele Bündchen i Tom Brady razvode se nakon 13 godina braka?

Brak manekenke i sportaša nalazi se na prekretnici, odluku o eventualnom razvodu morat će donijeti ona.

Nekadašnji top model Gisele Bündchen više ne skriva suze. Nedavno je viđena uplakana u javnosti, telefonirala je oblivena suzama, nesvjesna upitnih pogleda prolaznika. Neki nisu znali bi li joj prišli i pokušali je smiriti ili ju ostaviti na miru.

A sada je poznato zašto je toliko tužna: sa suprugom, zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem, ne dijeli isti krov više mjesec dana, doznaje People. To je, čini se, kulminacija njihovog sukoba oko nastavka njegove karijere. Gisele se nadala da će ustrajati u odluci o odlasku u mirovinu (trave se oko toga već šest mjeseci), dok on želi igrati i ako treba, ostaviti dušu na terenu.

Dosta joj je da tijekom sezone vode odvojene živote tim više što imaju kćer Vivian i sina Benjamin koji oca mjesecima gotovo i ne vide. Sličan problem imala je i Bradleyeva bivša, američka glumica Bridget Moynahan s kojom je dobio sina Johna: nije teško pogoditi zašto su se razišli. Tom Brady, pak, smatra da se dovoljno daje obitelji.

image

Na ljetovanju u Portofinu dijelili su sladoled, a sad im prijeti razvod.

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Što Gisele želi? Nijedan drugi suprug ne dobiva šest mjeseci odmora godišnje kako bi bio posvećen samo svojoj obitelji, dok je ostatak godine vezan za klub ", rekao je izvor blizak jednoj od najvećih američkih sportskih zvijezda.

Odluku o tome želi li nastaviti živjeti po starom morat će, očito, donijeti ona. Sudeći po manekenkinim gorkim suzama, bračna drama mogla bi loše završiti. Gisele ne želi da Toma pokosi srce na igralištu. Iako je najveći od najvećih, napunio je 45 godina. Vrijeme mu je da objesi kopačke o klin.

Linker
16. travanj 2024 18:26