MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
STIGLA PRINOVA

Nećakinja princeze Diane, Kitty Spencer, šokirala sve: U tajnosti je rodila prvo dijete

Za 32 godine starijeg biznismena vjenčala se u Italiji 2021. godine, a vijest da su postali roditelji podijelila je simbolično na Instagramu za Majčin dan koji se slavio za vikend u Velikoj Britaniji.

Za 32 godine starijeg biznismena vjenčala se u Italiji 2021. godine, a vijest da su postali roditelji podijelila je simbolično na Instagramu za Majčin dan koji se slavio za vikend u Velikoj Britaniji.

Lady Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane i kći Charlesa Spencera, rodila je kćerkicu. Dijete je dobila sa svojim suprugom, 65-godišnjim biznismenom Michaelom Lewisom. Sretnu vijest, koju je sudeći po fotografijama čuvala u tajnosti nekoliko mjeseci, objavila je na Instagramu i to baš za Majčin dan koji se 10. ožujka slavio u Velikoj Britaniji.

"Životna sreća je biti tvoja mama. Volim te bezuvjetno. Sretan Majčin dan onima koji slave na ovaj datum", napisala je 33-godišnjakinja uz video fotografija na kojima se vidi njezina kćerkica čije ime još nije otkrila. A u komentaru se oglasile i Kittyne mlađe sestre Eliza i Amelia. "Moja savršena mala nećakinja", napisala je Eliza, dok je Amelia napisala: "Najsavršeniji anđeo na cijelom svijetu".

Inače, 33-godišnjakinju mnogi zbog ljepote uspoređuju s prerano preminulom tetom, princezom Dianom. Lady Kitty odrasla je u Cape Townu gdje je studirala psihologiju, englesku književnost i političke znanosti. Diplomski studij je pak završila u Londonu, a gaji veliku ljubav prema modi koju je naslijedila od majke Victorije. Kitty se u jednom trenutku života okušala u manekenstvu, baš kao i njezina majka. Kitty je tako nosila revije za Dolce&Gabbanu na Tjednu mode u Milanu 2018. godine. Suradnja nije stala samo na tome, ubrzo je postala njihovo zaštitno lice kampanje, a nakon toga postala je i ambasador za liniju nakita Bvlgari.

Kitty je upoznala 32 godina starijeg biznismena Michaela Lewisa preko zajedničkih prijatelja 2018., a na Božić sljedeće godine su se zaručili. Raskošno vjenčanje koje je trajalo tri dana, održalo se u Rimu 2021. godine u luksuznoj vili Aldobrandini. Kitty je odjenula vjenčanicu poznatog talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana. U raskošnoj haljini mnogi su zaključili kako jako nalikuje na svoju tetu.

Njezin suprug, Michael Lewis odrastao je u Južnoj Africi, ne voli se eksponirati u medijima, a direktor je poznate tvrtke Foschini Group, koja pod sobom ima nekoliko modnih brendova. Inače, Michael je pet godina stariji od njezinog oca Charlesa, a ovo mu je drugi brak. Naime, 1985. godine vjenčao se s prvom suprugom s kojom ima troje sada već odrasle djece.

Zasad nije poznato kako su Michael i Kitty nazvali svoju kćerkicu, kao ni točan datum kad je rođena. Sretni roditelji te informacije očito zasad još čuvaju samo za sebe.

Linker
26. travanj 2024 06:01