Dobili su treće dijete

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Presladak detalj

Nekadašnja teen zvijezda postao je otac: Dražestan madež prinove postao je viralan

Iako su jako povučeni, nisu otkrili imena starijeg sina i kćeri, ovaj put nisu mogli odoljeti a da se ne pohvale detaljem n bebi koji mami osmijehe i topi srca.

Iako su jako povučeni, nisu otkrili imena starijeg sina i kćeri, ovaj put nisu mogli odoljeti a da se ne pohvale detaljem n bebi koji mami osmijehe i topi srca.

Svakome je njegova beba najslađa, ali američki glumac Chad Michael Murray i njegova supruga Sarah Roemer nedavno su na društvenim mrežama otkrili mali, neopisivo dražestan detalj iz obiteljskog života.

Zvijezda kultne tinejdžerske serije "Tree Hill" i njegova supruga, američki model i glumica, prošlog tjedna treći put su postali roditelji. Poslije dvoje djece, sina rođenog 2015. i kćeri koju su dobili 2017. godine, čija imena još nisu otkrili, paru se rodila djevojčica. A kada je malena s mamom došla kući, tek su tada primijetili nesvakidašnji detalj na bebinoj nožici.

"Naša djevojčica stigla je prošlog tjedna sa srcem na gležnju. Tako smo zaljubljeni" pohvalila se 38-godišnja glumica koja se proslavila ulogama u filmovima "Hachi: A Dog‘s Tale" u kojem je glumila s Richardom Gereom te u hororu "Asylum".

Napisala je da suprug i ona upijaju dragocjene trenutke s djecom, pa i one "mljackave" jer prebrzo prolaze, prenosi Daily Mail.

Sretan 41-godišnji tata podijelio je u Instagram Storyju istu fotografiju madeža kćeri u obliku srca uz kratku poruku: "Srce puno #family".

Upoznali su se na setu u triler serije "Chosen" 2013. i potajno se vjenčali u rujnu 2014.. U siječnju su otkrili da im stiže prva beba, a tada su otkrili i da su se vjenčali. Glumac je tada progovorio o tome koliko ga je rođenje sina 2015., promijenilo.

"Imati obitelj mijenja vaš pogled na sve. Mislim, to je promjena cijelog svijeta. Za mene, to je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Imati djecu mijenja igru i mislim da uvijek hodate okolo s mentalitetom da želite znati da su sigurni, želite ih štititi, biti im uzor", rekao je u intervjuu za "Entertainment Tonight".

image

Glumački par 2017., dok su išćekivali drugo dijete

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

A kada su ljetos na Instagramu otkrili kako im dolazi treće dijete, dodao je u objavi:"Putujemo svijetom kao mali čopor - ova beba je već bila svugdje, a još se nije ni rodila".

Na kraju je priznao da uloge bira u odnosu na samo jedan kriterij: što bi njegova djeca mogla pomisliti o njemu gledajući ga jednog dana u toj roli?

"Prošlog tjedna pojavio se projekt, i samo zbog sadržaja, to nije bilo nešto što bih htio da moj sin vidi kad odraste. Nisam imao osjećaj da je plaća vrijedna toga", zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 17:50