ANTHONY HARVEY FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
škrta zvijezda

Nema šale s povrijeđenim egom: Kevin Costner tjera bivšu suprugu iz kuće, ali i djecu

Oskarovac, koji se proslavio brojnim ulogama, ali i ljubavnim aferama, uvrijeđen što ga supruga odlučila napustiti izgubio je džentlmenske manire pa ju je sada silom odlučio otjerati - zajedno sa djecom.

Oskarovac, koji se proslavio brojnim ulogama, ali i ljubavnim aferama, uvrijeđen što ga supruga odlučila napustiti izgubio je džentlmenske manire pa ju je sada silom odlučio otjerati - zajedno sa djecom.

Američki glumac Kevin Costner nakon rastave od druge supruge, Christine Baumgartner, nije se baš pokazao kao neki džentlmen iako je navodno "težak" oko 250 milijuna dolara. Naime, njegov razvod od prve supruge Cindy Silve bio je 1994. jedan od najskupljih u Hollywoodu jer je glumac svojoj bivšoj tada morao isplatiti enormnih 80 milijuna dolara. Pa kako se ne bi ponovo opekao, prije vjenčanja s Christine Baumgartner inzistirao je na predbračnom ugovoru kojeg se sada drži kao pijan plota. U njemu piše da se u slučaju razvoda ona mora iseliti iz njegove kuće, a kako to još nije učinila s obzirom na to da je sudska rasprava bila 3. svibnja i trebala je to napraviti u roku 30 dana, glumac je deset dana iza tog roka sudu predao žalbu i zahtjev da ju prisili da što prije ode. Ne zaboravimo da par ima troje maloljetne djece sinove Caydena (15) i Hayesa (14) te kćer Grace (12) koja će živjeti s majkom pa se žena vjerojatno u tako kratkom roku nije uspjela organizirati oko selidbe.

image

Nasmijana Christine i kćer Grace sa slavjeničkim balonima za 16. rođendan sina Caydena, samo pet dana nakon razvoda

GP/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Costner je rekao sudu kako vjeruje da je ona ostala u kući samo da bi ga nagovorila – ‘‘Na razne financijske zahtjeve koje postavlja nakon razlaza.‘‘

Po svemu sudeći čini se da je glumac jako povrijeđen jer je ona ta koja je podnijela zahtjev za razvod i to očito bez najave, a kao razlog je navela nepomirljive razlike. Iako se ne zna što se događalo unutar njihova četiri zida, taj je potez šokirao glumca, a izjavu za javnost dao je njegov odvjetnik. "S velikom tugom su se pojavile okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da gospodin Costner mora sudjelovati u tužbi za razvod braka."

Šokirana je bila i cjelokupna javnost s obzirom na to da se njihov 19 godina dugi brak smatrao pravom ljubavnom pričom koju su vodili daleko od reflektora.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner imaju troje djece, a glumac ih sada sve tjera iz kuće

MAYER/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Glumac je svojoj sada već bivšoj supruzi platio skromnih 1,5 milijuna dolara koliko je dogovoreno predbračnim ugovorom i on tvrdi da joj je to dovoljno da pronađe novi dom, a ona navodno od njega ništa više ni ne traži jer je uspješna dizajnerica torbica čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 7 milijuna dolara. Sasvim dovoljno za život bez bivšeg koji se pokazao pravom škrticom.

Linker
28. travanj 2024 06:39