vrijeme za čišćenje

Nema spremačicu: Drew Barrymore pokazala pravi kaos u kući

Snimila je video kako bi se svojim 16,7 milijuna fanova pokazala kako stvarno izgleda dom holivudske zvijezde koja ne koristi usluge spremačica.

Američka glumica Drew Barrymore razbila je iluzije o tome kako bi trebao izgledati dom holivudske zvijezde. Kako stvari doista stoje, pokazala je u svom Instagram storyju: prizor, najblaže rečeno, iznenađuje. Životni prostor zvijezde filma "Nikad se nisam poljubila" i njezinih kćeri izgleda kao da je tamo, kako mame često govore svojoj djeci kad im uđu u sobu – pala atomska bomba.

U glumičinom slučaju, cijeli joj dom izgleda kao poprište dramatičnog događaja koji odavno nije pospremljen, a ne samo sobe njezinih kćeri, desetgodišnje Olive i osmogodišnje Frankie. Kako bi ono što se mora napraviti učinila zabavnijim, svojim pratiteljima, kojih je 16,7 milijuna, podijelila je video "džumbusa" a onda i sebe, odjevene u staru odjeću i bez truna šminke, spremne baciti se na pospremanje.

image

Glumica na snimanju reklame za kozmetički brend

SARA JAYE WEISS/SHUTTERSTOCK

Spremačica nema na vidiku, a ideju da sve sama počisti začinila je izazovom. Zatražila je,naime, od pratitelja da s njom podijele svoj nered prije i pospremljen prostor poslije.

"Pokažite mi svoju sobu prije i nakon što je očistite. Počinjem prva", rekla je.

Glumica i voditeljica koja je nedavno proslavila 48. rođendan, bez ustezanja je snimila i svoju prostranu spavaću sobu koju kao da je poharao uragan: otvoren ormar iz kojeg proviruje odjeća, knjige, papire i tko zna što na podu. Dok je snimala, mogla se čuti glazba kako glasno trešti na zvučniku u pozadini.

Dobitnica Zlatnog globusa potom je svoje obožavatelje dovela u kupaonicu gdje su se na umivaoniku, i ne samo tamo, mogle vidjeti brojne toaletne potrepštine. Ni kuhinja joj ne izgleda bolje. Na sudoperu s bijelim pločicama svoje je mjesto našla kutija s maramicama, vidi se presavijeni časopis ostavljen na pola čitanja, vrećice, bijeli ručnik... Drew je potom pogledala u kameru, pomalo obeshrabrena silnim poslom koji je pred njom i ugasila mobitel. Svima je bilo jasno zašto. Očekivano, pratitelji su je zasuli ohrabrujućim porukama zbog autentičnosti.

image

Ovako bi kupaonica trebala izgledati poslije pospremanja.

SARA JAYE WEISS/SHUTTERSTOCK

Jedan joj je fan napisao: "Kad shvatite da su i slavne osobe (neke od njih) obične osobe. Sviđa mi se što vaša kupaonica izgleda kao kupaonica normalnih ljudi".

Drugi je napisao: "Hvala vam na ovome. Ponekad sam očajan jer je svaka prostorija u kući u kaosu i čini mi se da to nikad neću moći dovesti u red". Treći je zaključio raspravu riječima: "Volim vas zbog ovoga. Ne prodajete nam ulickanu fasadu, nego nam olakšavate život svojom iskrenošću". Sada treba pričekati prve rezultate izazova, u njezinom domu i u domovima pratitelja.

Linker
18. travanj 2024 22:13