Glumci Lauren Ambrose, Rupert Grint i Nell Tiger Free na predstavljanju četvrte sezone serijala ‘Sluga‘

 ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK
HRABRI ODABIR

Neobična košulja zvijezde Harryja Pottera privukla je baš sve poglede

Britanski glumac Rupert Grint, koji se proslavio ulogom Rona Weasleyja, oduševio je modnim odabirom na njujorškoj premijeri TV serijala ‘Sluga‘.

Proslavila ga je uloga Rona Weasleyja, najboljeg prijatelja Harryja Pottera i Hermione Granger u filmskom serijalu o malom čarobnjaku iz Hogwartsa, a sad je engleski glumac Rupert Grint upravo predstavio četvrtu sezonu psihološkog horor serijala ‘Sluga‘ (Servant), koju fanovi opisuju kao misterioznu slagalicu strave u kojoj nitko nikome ne treba vjerovati i jedan od najneobičnijih serijala u povijesti televizije.

image

Rupert Grint se proslavio kao zvijezda filmskog serijala o Harryju Potteru

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Predstavljanje četvrte sezone serijala koji producira Apple TV+ održano je u New Yorku, a Rupert Grint je zahvaljujući hrabrom modnom odabiru svima prvi upao u oči. Slavni glumac čije se osobno bogatstvo procjenjuje na vrijednost od 50 milijuna dolara - samo za ulogu Rona Weasleyja je, naime, inkasirao više od toga - odjenuo je košulju iz nove kolekcije modne dizajnerice Stelle McCartney koju potpisuje zajedno s japanskim umjetnikom Yoshitomom Narom.

image

Glumci Rupert Grint, M. Night Shyamalan i Nell Tiger Free

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Japanskog slikara smatraju jednim od najutjecajnijih suvremenih likovnih umjetnika, a njegovi radovi zahvaljujući suradnji s proslavljenom britanskom kreatoricom Stellom McCartney preklani su prvi put postali dio svijeta mode.

image

Košulja Stelle McCartney se može nabaviti po cijeni od 990 dolara

PRESS

Početkom godine je Stella McCartney predstavila svoju novu street style kolekciju odjeće s Narinim likovima djece kojima njih dvoje slave slobodu introspekcije, otpora, pobune i imaginacije. Izrađena je od organskog pamuka, a cijena košulje kakvu je u New Yorku odjenuo Rupert Grint iznosi 990 dolara.

image

Ekipa četvrte sezone serijla ‘Servant‘: Boris McGiver, Barbara Kingsley, Lauren Ambrose, Rupert Grint, Nell Tiger Free, M Night Shyamalan, Tony Revolori i Mathilde DeHaye na njujorškoj premijeri

RON ADAR/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 21:05