neočekivane fotke

Neobični editorijal: Pogled na stopala kćeri Kate Moss kod mnogih je izazvao jezu

Nokti su izazvali razne komentare njezinih pratitelja poput: "Pa kako ćeš navući čarape na takve nokte" ili "Ovo je ubojito oružje na nogama", a jedan je napisao: "Prokletstvo, pa ti nokti mogu rezati ljude!"

Modni trendovi su zaista nepredvidljivi, a Lila Moss, kćer slavne manekenke Kate Moss, koja suvereno korača majčinim stopama, svoje je pratitelje iznenadila objavom fotografije gdje se vidi kako na nožnim prstima ima duge šiljate nokte u obliku kanđi. To sigurno neće postati sveopće prihvaćen trend jer takav oblik noktiju jednostavno ne stane u zatvorene cipele, no dok ljeto još traje, sigurno će biti onih koji će svojim stopalima željeti zaprepastiti i privući pažnju.

Ali takvi (umjetni) nokti nisu bili ideja 19-godišnje Lile već stilista koji ju sredio za modnu kampanju rujanskog izdanja modnog časopisa Perfect.

No svejedno su izazvali razne komentare njezinih pratitelja poput: "Pa kako ćeš navući čarape na takve nokte" ili "Ovo je ubojito oružje na nogama", a jedan je napisao: "Prokletstvo, pa ti nokti mogu rezati ljude!"

Kako bilo trend (pre) dugih umjetnih šiljastih noktiju na rukama odavno je trend, a nose ih Khloe Kardashian, Rihanna, Dua Lipa, Kylie Jenner…, dok samo rijetki misle da mogu biti chic i na nogama.

No i ovaj detalj i brojni komentari, mlađahnu Lilu guraju u centar pozornosti i nema sumnje da će svojim modnim odabirima diktirati trendove svojim vršnjakinjama, uostalom kako je to činila i njezina mama, koja joj je i modni agent.

Linker
20. travanj 2024 05:46