THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
ZALJUBLJENA GLUMICA

Neočekivana ljubav: Nakon tri godine veze Renée Zellweger spremna je za novi korak

Ljubav joj je došla neočekivano, sve je bilo splet nevjerojatnih okolnosti i igra slučaja, a danas je najveći dar.

Ljubav joj je došla neočekivano, sve je bilo splet nevjerojatnih okolnosti i igra slučaja, a danas je najveći dar.

Američka oskarovka Renée Zellweger i britanski televizijski voditelj Ant Anstead useljavaju zajedno nakon tri godine veze. Glumica koja je srca mnogih osvojila ulogom u romantičnoj komediji "Dnevnik Bridget Jones" sadašnjeg dečka upoznala je na snimanju emisije posvećene preuređenju automobila "Celebrity IOU: Joyride" još 2021. godine. Zellweger je u emisiji sudjelovala kako bi se njegovateljima pokojne prijateljice Nanci Ryder, agentici za odnose s javnošću koja je 2020. preminula od ALS-a zahvalila za brigu.

“Ljubav u pedesetoj bila mi je najljepši dar. Došao je u moj život neočekivano, kad ljubav nisam ni tražila, a sve mogu zahvaliti prijateljici Nanci,” izjavila je glumica u intervjuu za Harper’s Bazaar. Par je vezu potvrdio na Instagramu u kolovozu 2021. godine, a za desetogodišnju razliku u godinama ne mare, a glumica tvrdi da je osjete samo u korištenju mobitela za koji Zellweger kaže da ne koristi do kasno navečer što izluđuje britanskog voditelja.

Vijest o useljavanju objavljena je nakon što je Anstead potvrdio prodaju kuće na obali Orange Countyja gdje je boravio za vrijeme rastave od bivše supruge Christine Hall s kojom ima trogodišnjeg sina. Oskarovka iza sebe također ima brak s country pjevačem Kennyjem Chesneyjem s kojim se je bila 2005. godine, zaruke s glumcem Jimom Carreyjem i kratku vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom te glazbenikom Doyleom Bramhallom II.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 14:08