Dejt u kazalištu

Neočekivana podrška iz publike: Nasmiješeni Zrinka i Niko skupa gledali predstavu

Par koji godinama živi u Londonu, viđen je u gledalištu varaždinskog HNK, a uživali su u predstavi ‘Majka hrabrost i njezina djeca‘ u režiji Krešimira Dolenčića.

Budući da već dugo žive u Londonu, glumicu Zrinku Cvitešić i njezinog partnera, bivšeg nogometaša i reprezentativca Niku Kranjčara rijetko viđamo u Hrvatskoj. U vezi su gotovo deset godina, no prilike kad su bili na istom mjestu i u isto vrijeme u domovini mogle bi se nabrojati na prste jedne ruke. Pa ipak, predstava varaždinskog HNK”Majka hrabrost i njezina djeca” nagnala ih je da je pogledaju, što je zamijećeno i dakako, ovjekovječeno.

image

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u Zagrebu 2016.

DAMJAN TADIC CROPIX

Ostavljali su dojam para koji uživa u svakom zajedničkom trenutku, a pritom se, zacijelo, pridržavaju kompromisnog pravila: jedan izlazak po tvom, a drugi po mom guštu. Naime, zadnji put su viđeni skupa na utakmici Hrvatske i Argentine u Katru. Ovaj put je glumica, koju ćemo uskoro ćemo gledati u britanskoj seriji "The Power", odvela Niku u svoj ambijent. Sudeći po osmijesima, predstava koju je režirao Krešimir Dolenčić jako im se svidjela. Vrijedilo je zbog nje doći u Varaždin iz Zagreba.

Podsjetimo, Zrinka Cvitešić dobila je ulogu u visokobudžetnom Amazonovom TV serijalu "The Power", u kojem uz nju glume slavni glumci Toni Collette te Josh Charles. Hrvatska glumica glumi lik Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. Seriju je producirala produkcijska kuća Sister Jane Featherstone, a zanimljivo je da su se u redateljskim i scenarističkim ulogama našle isključivo žene.

Linker
25. travanj 2024 16:48