OSTAT ĆE PRIJATELJI

Neočekivani razvod: Holivudski par potvrdio da je nakon 12 godina došao kraj njihovom braku

Reese Witherspoon i Jim Toth su na društvenim mrežama objavili zajedničko priopćenje o razvodu i istaknuli kako ostaju u prijateljskom odnosu fokusirajući se na zajednički odgoj svog desetogodišnjeg sina.

Reese Witherspoon i njezin suprug, producent Jim Toth, objavili su kako se razvode se nakon 12 godina braka. Američka glumica, najpoznatija po ulozi u filmu "Plavuša s Harvarda", u petak je podijelila njihovo zajedničko priopćenje o rastavi na svom Instagram profilu.

image

Reese Witherspoon i Jim Toth

JOHN PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

"Imamo za podijeliti neke osobne vijesti... S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko prekrasnih zajedničkih godina i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, naklonošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili", poručio je bivši par, dodavši kako im je u nadolazećem poglavlju najveći prioritet njihova obitelj te desetogodišnji sin Tennessee James.

“Ovakve stvari nikad nisu lake i krajnje su osobne. Zaista cijenimo poštovanje privatnosti naše obitelji u ovom trenutku", zaključili su Toth i Witherspoon. Izvor blizak paru potvrdio je za magazin People kako je njihov razlaz zaista bio vrlo prijateljski te kako su bivši supružnici predani zajedničkom odgoju svoga sina.

image

Sa sinom Tennesseejem Jamesom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Podsjećamo, Reese je također majka kćeri Ave i sina Deacona, koje je dobila u braku s bivšim suprugom i kolegom glumcem Ryanom Phillippeom. Par se rastao 2008. godine, a Reese je početkom 2010-ih upoznala Jima na privatnoj zabavi. "Kliknuli" su na prvu i zaručili se nakon manje od godinu dana veze, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na njezinom ranču u Ojaiju u Kaliforniji.

Linker
15. travanj 2024 19:41