Ed Westwick i Amy Jackson zaručili su se u Švicarskoj

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Idilični prizori

Neodoljiv glumac iz "Tračerice" otkrio da se ženi, djevojku je zaprosio na visećem mostu

Ed Westwick i Amy Jackson zajedno su od 2021., a ona iz bivše veze ima četverogodišnjeg sina. Romantičan trenutak dogodio se u skijalištu G‘staad, odakle puca pogled na snijegom prekrivene padine.

Ed Westwick i Amy Jackson zajedno su od 2021., a ona iz bivše veze ima četverogodišnjeg sina. Romantičan trenutak dogodio se u skijalištu G‘staad, odakle puca pogled na snijegom prekrivene padine.

Engleski glumac Ed Westwick nije mogao izabrati impresivniji pogled na mjestu na kojem je zaprosio djevojku, Amy Jackson. Pitanje svih pitanja 36-godišnja zvijezda serije "Tračerica" postavila je na visećem mostu u švicarskom G‘staadu, odakle puca pogled na snijegom prekrivene Alpe. Zanimljivo je to da su uvijek znatiželjni turisti ovaj put ostavili par na miru stoga su neometan, poljupcem potvrdili zaruke, nakon što je on kleknuo ispred nje, a ona rekla "da". Prolaznici su se okupili na početku visećeg mosta: netko je unutar grupe došapnuo da se na mostu ispred njih odvija prosidba, stoga su se stišali, iščekujući Amyjinu reakciju.

Kada su Amy i Ed jedno drugom pali u zagrljaj, počelo je klicanje okupljenih i fotografiranje sretnog para.

Glumac poznat po ulozi playboya Chucka Bassa u seriji "Tračerica" i 31-godišnja engleska manekenka čija se filmska karijera veže za Bollywood, zajedno su od 2021., kad su se upoznali na trkalištu Formule 1, Silverstoneu, piče Daily Mail. Ona iz bivše veze s engleskim hotelijerom Georgeom Panayiotouom, ima sina Andreasa.

image

Kelly Rutherford i Ed Westwick u sceni iz serije "Tračerica"

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Glumac iz kultne serije je u razgovoru za magazin Hello! u listopadu 2023. godine rekao da je spreman za brak i djecu. "Odrastao sam u divnoj obitelji, idoliziram vezu svojih roditelja", rekao je dodajući da se nada kako će i njegov brak, kada do toga dođe, biti poput njihovog. Prosidba u slikovitom švicarskom skijalištu pokazala je kako je zaljubljeni Ed Westwick s riječi prešao na djela.

Linker
27. travanj 2024 18:01