Zna iz prve ruke

Neprepoznatljiv glumac: ‘Vjerujte mi, plavuše se uistinu bolje zabavljaju‘

Tamnokosi glumac obojao je kosu u plavo zbog uloge u filmu o slavnom talijanskom atomobilističkom asu i konstruktoru Enzu Ferrariju u kojem glumi vozača Piera Taruffija, poznatog po nadimku Srebrna lisica.

Holivudski glumac Patrick Dempsey poznat po svojoj razbarušenoj tamnoj kosi sve je iznenadio novim izgledom na Disneyevom D23 Expou u Kaliforniji, gdje je dobio počast kao Disneyeva legenda s Ellen Pompeo, Tracee Ellis Ross, Anthonyjem Andersonom i pokojnim Chadwickom Bosemanom. Zvijezda serijala Uvod u anatomiju pojavio se na crvenom tepihu potpuno izbijeljene kose i brade.

No to naravno nije bio njegovo izbor, jer tko bi mijenjao dobitnu kombinaciju plavih očiju i tamne kose, već je boju kose promijenio zbog uloge u filmu Ferrari o slavnom automobilističkom asu i konstruktoru Enzu Ferrariju.

Dempsey u filmu glumi legendarnog vozača Piera Taruffija koji je zbog svoje bijele, posijedjele kose dobio nadimak Srebrna lisica.

Glumac je komentirao svoj novi izgled, koji će, kako je rekao, nositi još nekoliko mjeseci koliko će trajati snimanje.

"Sviđa mi se moj novi izgled, baš mi je super. Zabavno je raditi nešto drugačije. Nažalost, ili na sreću, poznat sam po svojoj kosi pa je mnoge iznenadio moj novi izgled. Ili im se sviđa ili ga mrze. A moj savjet je obojite kosu, zabavite se. Moram vam reći da je istina da se plavuše bolje zabavljaju. U Italiji sam, vozim trkaće automobile, dakle - odlično se zabavljam".

Premijera filma o automobilističkim legendama najavljena je za iduću godinu, a osim Dempseya u filmu igraju Adam Driver koji će utjeloviti slavnog Enza dok njegovu suprugu glumi Penelope Cruz.

Linker
24. travanj 2024 03:21