Cara Delevingne i Sienna Miller u gledalištu središnjeg terena All England kluba u Wimbledonu

 JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KRALJICA SKANDALA

Nepristojno ponašanje: Cara Delevingne i Sienna Miller ‘živcirale‘ sve na tribinama teniskog meča

Cara Delevingne neprimjerenim je i bizarnim ponašanjem šokirala publiku u All England klubu u Wimbledonu koju je ometala u pračenju meča.

Svijet joj je bio pod nogama, no slavnu manekenku i topmodel, Caru Delevingne, koja će u kolovozu proslaviti 31. rođendan, sve češće viđamo u rastrojenom stanju i pamtimo po skandalima. Novu stranicu bizarnog i neprimjerenog ponašanja okrenula je u "All England" klubu u Wimbledonu, svetištu svjetskog tenisa, kamo je s partnericom Minke i prijateljicom Siennom Miller došla pogledati meč na središnjem terenu.

image

Cara Delevingne s partnericom Minke stalno je ometala mir i koncentraciju svojih susjeda

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pravila ponašanja na teniskom terenu nisu samo stroga za igrače, suce i skupljače lopti, nego i za publiku od koje se očekuje primjereno ponašanje slično gledateljima klasičnih koncerata. Svaki žamor, naime, može poremetiti koncentraciju igrača, a posljedično i drugih gledatelja, što potencijalno pridonosi još većoj buci, pa na kraju ponekad glavni sudac mora intervenirati i utišati gledatelje.

image

Cara Delevingne i Minke u Wimbledonu

STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Slavna manekenka Cara Delevingne nije pretjerano marila za događanja na terenu, nego se ponašala poput razmaženog djeteta koje stalno želi i mora biti u središtu pažnje. Ukratko, u publici se došaptavala, ljubakala, šuškala vrećicom gumenih bombona, pričala, smijala se, jela, pila i svađala se sa svojom partnericom, britanskom glazbenicom Minke. S njima je u gledalištu bila i Carina dobra prijateljica, glumačka zvijezda Sienna Miller, a njihovi "susjedi" su ostali u šoku zbog njihovog ponašanja.

image

Cara Delevingne i Minke su se i ljubile

STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Cara Delevingne je lani zabrinula svoje fanove zbog niza incidenata u rastrojenom stanju zbog čega je na nekoliko mjeseci nestala iz svijeta show biznisa. Njezino skandalozno i neprimjereno ponašanje ovaj put je neusporedivo s lanjskim, ali je bilo podjednako iritantno za njezine susjede u "All England" klubu koji su na kraju zažalili što su dobili mjesta uz slavnu manekenku, glazbenicu i glumicu.

Linker
23. travanj 2024 02:04