‘BLAGO SUSJEDIMA!‘

Nestašni Bloom izazvao je pravi kaos u domu Maje Šuput: Urnebesnim videom je nasmijala sve

Dok je mama Maja uz čašu vina uživala u novoj epizodi "Plesa sa zvijezdama", maleni se Bloom dječjim autićem dovezao u dnevni boravak i počeo rušiti sve pred sobom.

Iako je pjevačica Maja Šuput ove godine odbila voditeljsku ulogu u "Ples sa zvijezdama", popularni natjecateljski show i dalje je nezaobilazna nedjeljna zabava u njezinom domu. Ipak, ovog je vikenda opuštanje uz najnoviju epizodu emisije prošlo naopako, i to zahvaljujući njezinom nestašnom sinčiću Bloomu.

Naime, dok je mama Maja uz čašu vina uživala u programu, maleni se Bloom dječjim autićem dovezao u dnevni boravak i počeo rušiti sve pred sobom. Igračke su letjele na sve strane, a urnebesni prizor pjevačica je ovjekovječila videom koji je nešto kasnije podijelila na društvenim mrežama. "Nedjeljom opušteno", našalila se uz objavu na Instagramu, nasmijavši brojne pratitelje.

"Blago susjedima", "Spreman za novi nastavak Brzih i žestokih", "Kakva pomoć u spremanju", "Kakav frajer!" - reakcije su se samo nizale. Također, mnogi od njih poručili su Maji kako im nedostaje u "Plesu sa zvijezdama", gdje ju je zamijenila voditeljica Tamara Loos.

Podsjećamo, pjevačica nam je u ožujku otkrila zašto je odlučila "preskočiti" ovu sezonu popularnog showa. "Odluka je bila vođena čistim razumom i logikom. Naime, i prošle godine kad su mi ponudili taj projekt, najprije sam odbila zbog istog razloga kao i ove godine. Pjevam petkom i subotom, a onda moram direktno doći na generalnu probu koja kreće od podneva. Međutim, prošle godine su me ipak uspjeli slomiti i ja sam pristala. Nikad to neću požaliti, jer zaista je bilo prekrasno iskustvo. Zaista je neopisivo voditi live program u prime time terminu u najgledanijoj emisiji. Vjerojatno je to san svake žene koja se želi baviti voditeljskim poslom i showbusinessom", ispričala je tom prilikom.

Linker
07. travanj 2024 11:37