BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Sasvim iskreno

Nešto o čemu se ne govori: Chrissy Teigen otkrila kako sanira rane od carskog reza

Nakon što je nedavno rodila djevojčicu, supruga Johna Legenda odlučila je otvoreno govoriti o svim promjenama koje se događaju njenom tijelu.

Nakon što je nedavno rodila djevojčicu, supruga Johna Legenda odlučila je otvoreno govoriti o svim promjenama koje se događaju njenom tijelu.

Nakon devet mjeseci trudnoće, koja je često sve samo ne "blaženo stanje", ako sve prođe u redu dođe porod. Ljubav prema djetetu i sreća zbog toga što je sve prošlo u redu istiskuje u stražnji plan sve one popratne muke, koje žene proživljavaju još dugo nakon poroda. Chrissy Teigen presretna je, kao i ostatak njene obitelji, što su dobili još jednog člana. Uspavana i zdrava bebica Esti Maxine, stigla je iz bolnice s mamom, dvoje starije djece je presretno i puno ljubavi, a ponosni tata John Legend ne prestaje se diviti njihovoj djevojčici, ali i snazi njegove supruge.

Tjedan dana nakon poroda par je odlučio djevojčicu predstaviti svijetu, uz preslatku fotografiju njihovo troje djece, otkrili su i ime njihove najmlađe kćeri. Ono što je Chrissy odlučila također podijeliti sa svijetom i drugim majkama je i istina o tome što tijelo prolazi nakon poroda.

Bivši model i autorica kuharice otkrila je da mora ponovno zaviti ranu, koja joj je ostala nakon carskog reza. U Instagram storyju pokazala je fotografiju snimljenu u automobilu, na kojoj se vidi mrlja na majci ispod koje je rana.

"Predivno", napisala je sarkastično mama troje djece. Kada je objavila prvu fotografije bebe Esti, ranije ovog mjeseca Teigen je otkrila i da je rodila putem carskog reza.

U objavi prije objavljenog storyja stylish mama se našalila na činjenicu da mora ići ponovno zaviti ranu.

image

Chrissy Teigen pokazala je kako izgleda kad rana mora na prematanje

INSTAGRAM CHRISSY TEIGEN

"Na putu da zajedno previjem ranu i spojim klipove Beyoncéina nastupa u Dubaiju, sve dok ne dobijem puni HBO specijal", našalila se. Chrissy je pozirala u crnoj slip haljini na kojoj se vidi kako joj je osim mlijeka procurila i rana, a ona je duhovito stala u pozu - šeširom je prekrila lice, na sebi je imala oversized pulover i čizme na petu.

U jednoj od prijašnjih objava Teigen je otkrila da je u tom trenu još uvijek morala nositi pelene, zbog carskog reza. Na tu informaciju javile su joj se mnoge žene koje su prošle ili prolaze isto.

Chrissy osim Esti ima dvoje starije djece, Lunu Simone staru 6,5 godina i Milesa Theodora starog 4,5 godine. Cijela obitelj prije više od dvije godine bila je suočena je s bolnim gubitkom, kada je Chrissy izgubila bebu u visokom stupnju trudnoće. Dječačića su nazvali Jack, a proces tugovanja odlučili su podijeliti s javnosti. Teigen je nakon objave fotografije iz rodilišta, u kojem je na kratko držala svog preminulog sinčića, odlučila napisati esej te na papir staviti sve detalje - od problematične trudnoće, nesretnog preranog poroda te kasnijeg tugovanja. Njeno javno progovaranje o boli koju je prošla, potaknulo je mnoge žene da se otvore o sličnim iskustvima.

Nakon što su otkrili da nisu odustali od trećeg djeteta par Teigen-Legend bio je oprezno - optimističan kroz novu trudnoću. Nakon poroda Chrissy je odlučila i dalje nastaviti biti glas milijuna žena koje proživljavaju iste ili slične stvari nakon poroda.

Linker
26. travanj 2024 10:52