Pozirale zagrljene

Nesuglasice su iza njih: Victoria Beckham podržala snahu Nicolu Peltz na važnoj premijeri

Između slavne dizajnerice i američke glumice nisu uvijek cvale ruže, no zakopale su ratne sjekire i posljednjih mjeseci trude se da se njihov odnos bude više nego samo civiliziran.

Bivša Spajsica Victoria Beckham pojavila se u Los Angelesu na premijeri trilera ‘‘Lola", nezavisnog filma u kojem glumi njezina snaha Nicola Peltz Beckham kojoj je ovo i redateljski debi. Odlično raspoložena Victoria pozirala je uoči premijere pred fotografima zagrljena sa svojom snahom. Potvrda je to da je njihov odnos iz olujnog krenuo u mirne vode i da se obje trude da tako i ostane. Naime, odnosi između većine svekrva i snaha uglavnom često znaju biti vrlo napeti i turbulentni.

image

Svekrva i snaha zakopale su retne sjekire

LISA O‘CONNOR AFP

U tu ‘šprancu‘ spada i odnos između bivše Spajsice i američke glumice, supruge njezinog prvorođenog miljenika Brooklyna. Do njihovog vjenčanja u travnju 2022. moglo bi se reći da je između Victorie i Nicole sve je ‘štimalo‘, često je lijepa Amerikanka bila gost u njihovoj londonskoj kući, zajedno su provodili praznike no nakon vjenčanja održanog u vili enormno bogatih Peltzovih u Palm Beachu, sve se promijenilo. Nicole Peltz objavljivala je tjednima fotografije s velebnog slavlja, no od strane bivše Spajsice nije dolazio niti jedan – lajk. Nagađalo se da je njezina obitelj, ‘teška‘ milijardu i pol dolara, na vjenčanju potpuno izignorirala Beckhamove, a navodno je Victoriju dodatno uvrijedilo što Nicola za vjenčanicu nije odabrala haljinu s njezinim potpisom.

image

Brooklyn, Nicola, Victoria i Cruz Beckham

LISA O‘CONNOR AFP
image

Na premijeru je stigao i Nicolin tata, američki biznismen Nelson Peltz kao i Elon Musk

LISA O‘CONNOR AFP

Što god da je bio razlog njihovog ‘hladnog rata‘, ta je priča sada iz njih. Jer Victoria bi u takvom odnosu sigurno izgubila sina koji je ludo zaljubljen u svoju ženu pa čak uz svoje prezime Beckham nosi i njezino Peltz. Uglavnom, strasti su se počele smirivati prošle godine kada su Brooklyn i Nicola došli na Victorijinu modnu reviju na pariškom Tjednu mode. Od tada si čestitaju sve što treba, lajkaju si objave, a Victoria je došla podržati snahin redateljski prvijenac i to u pratnji mlađeg sina Cruza.

Linker
22. travanj 2024 15:49