MATIJA DJANJESIC/CROPIX
SEDMA GODIŠNJICA

Nevena Rendeli Vejzović blistala je u prekrasnoj vjenčanici: ‘Bilo je to najluđe vjenčanje‘

Bivša voditeljica i snimatelj, sedam godina su u sretnom braku, a najveće veselje su im njihove tri djevojčice od kojih se rijetko odvajaju.

Bivša voditeljica i snimatelj, sedam godina su u sretnom braku, a najveće veselje su im njihove tri djevojčice od kojih se rijetko odvajaju.

Bivša TV urednica i novinarka, danas uspješna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović, ne propušta se prisjetiti niti jedne godišnjice braka sa snimateljem Makom Vejzovićem. Tako je napravila i danas, na sedmu godišnjicu njihovog braka, objavivši fotografije s njihovog romantičnog vjenčanja na Kornatima uz komentar - The most romantic and craziest wedding ever (Najromantičnije i najluđe vjenčanje ikada).

A romantike ni danas u njihovom braku ne nedostaje. Upoznali se kao suradnici na HRT-u, a vjenčali nakon nepunih godinu dana veze. U braku su dobili troje djece, blizanke Leu i Maru (5) te godinu dana mlađu Vitu. Iako je uvijek živo i veselo u obitelji s troje djece, supružnici ipak uspiju organizirati vrijeme samo za sebe. Češće je to odlazak na druženje s prijateljima ili u kino, a ponekad i neko putovanje kada uspiju organizirati čuvanje svojih djevojčica. No oni vole putovati sa svojim curama pa su malene tako već vidjele brojne svjetske destinacije, a najdraže im je kada su svi zajedno negdje u prirodi.

Nevena je nedavno otvoreno progovorila i o teškom putu do majčinstva, a nikada ne zaboravi spomenuti koliko joj je suprug bio od pomoći.

‘‘On ima dvoje djece iz prvog braka tako je bio otac s iskustvom. Stvarno je odličan i tata i suprug. Baš je pravi tata od formata, u svemu mi pomaže, previja, uspavljuje, ma sve‘‘, rekla je svojedobno uspješna poduzetnica koja ne skriva koliko uživa u braku.

Linker
26. travanj 2024 15:10