NEMA JOJ RAVNE

Nevjerojatno aktivne obrve Emilije Clarke su hit dana: ‘Čini se da žive svoj život‘

Britanska glumica Emilia Clarke bila je zvijezda filmskog festivala u Sundanceu gdje je promovirala romantičnu komediju ‘The Pod Generetion‘.

Britanska glumica Emilia Clarke poznata je kao zvijezda s tisuću lica, koja se svojedobno pohvalila da i na vrhuncu slave zahvaljujući svojim tehnikama prerušavanja, ako to želi, može proći neprimijećena i u središtima svjetskih metropola.

Glumica koju je proslavila uloga Daenerys Targaryen, što je bilo službeno imena njezinog lika u megapopularnom televizijskom serijalu ‘Igra prijestolja‘ ovih je dana stigla na filmski festival u Sundanceu, gdje je promovirala svoj novi filmski naslov, romantičnu komediju ‘The Pod Generation‘, u kojoj je odigrala glavnu ulogu i čija je izvršna producentica.

Redateljica futurističke priče iz New Yorka je Sophie Barthes, koja je ujedno i scenaristica filma, a proslavila se debitantskim filmom ‘Hladne duše‘ za koji je scenarij smislila nakon sna da je Woodyju Allenu iz tijela isisana duša.

Da je velika glumica, Emilia Clarke je pokazala na promotivnom video intervjuu povodom svjetske premijere filma koji je dala za američki specijalizirani časopis Variety posvećen sedmoj umjetnosti.

image

Emilia Clarke se proslavila kao zvijezda serijala ‘Igra prijestolja‘

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Gledatelje nije oduševila samo svojom pojavom, nego i fascinantnom igrom obrva, pa su screenshotovi njezinog razgovora nakon svega nekoliko sati postali jedna od najtraženijih tema na društvenim mrežama.

"Čini se da njezine obrve žive svoj život", "Upravo gledamo najzaposlenije obrve Hollywooda", "Ovo je hit godine", "Je li to dugo vježbala ili joj to prirodno tako dođe", glase neki od najčešćih komentara, a gledatelji su primijetili da su glumičine obrve u najvećem pogonu bile kad je odgovarala na pitanja o serijalu ‘Zmajeva kuća‘, koji prikazuje događanja koja prethode zbivanjima u ‘Igri prijestolja‘.

image

Priznala je da nije gledala Zmajevu kuću

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

"Hoću li gledati Zmajevu kuću? Ne, ne, barem zasad sigurno neću. To je otprilike isto kao da me pozovu na proslavu mature u moju školu, ali s mnogo starijim godištem. Što bih tamo radila, kako bih se osjećala? Nadam se da me razumijete", odgovorila je glumica.

A nakon svega fanovi slavne glumice znaju kako je mogu prepoznati i prerušenu. Jer nitko drugi nema tako izražajne obrve kao njihova ljubimica.

Linker
14. travanj 2024 12:29